Widok
Pytanie, oczywiście, zadane na zbyt duzym poziomie ogólności. ja np. jezdze drugi sezon na oponach TIOGA FACTORY XC 1,95 - polecam.
Uwaga - koła napędowe i kierunkowe obsługiwane przez rózne opony . Mimo oznaczen rozmiar opony szacuje na 2,1. Bieznik nadaje sie do jazdy praktycznie w kazdych warunkach, moze poza luznym piaskiem. na asfalt tez nie najlepsze. biorąc pod uwage trwałosc mieszanki, uniwersalnosc, stosunkowo niska wage i nienajwyzsza cene - polecam.
Uwaga - koła napędowe i kierunkowe obsługiwane przez rózne opony . Mimo oznaczen rozmiar opony szacuje na 2,1. Bieznik nadaje sie do jazdy praktycznie w kazdych warunkach, moze poza luznym piaskiem. na asfalt tez nie najlepsze. biorąc pod uwage trwałosc mieszanki, uniwersalnosc, stosunkowo niska wage i nienajwyzsza cene - polecam.
kello napisał(a):
> mythos II niezle sa na suche warunki i na szose. tylko przod
> ucieka przy ostrzejszych skretach ale to cena za male opory
> toczenia . ja tego przezyc nie moglem i po 2 miesiacach
> odpuscilem sobie te opony ale i tak polecam jak do takiej jazdy
> jak twoja a cena tez nie jest wygorowana :)
A moze mowisz o wersji semi slick tych opon? Bo wersja "terenowa" to wedlug mnie to trudno powiedziec, ze ma male opory toczenia.
> mythos II niezle sa na suche warunki i na szose. tylko przod
> ucieka przy ostrzejszych skretach ale to cena za male opory
> toczenia . ja tego przezyc nie moglem i po 2 miesiacach
> odpuscilem sobie te opony ale i tak polecam jak do takiej jazdy
> jak twoja a cena tez nie jest wygorowana :)
A moze mowisz o wersji semi slick tych opon? Bo wersja "terenowa" to wedlug mnie to trudno powiedziec, ze ma male opory toczenia.