Widok
NAJLEPSZY zespół i DJ ?
hej, proszę o informację, który zespoł i który DJ z Trójmiasta jest najlepszy?
ale NIE chodzi mi tutaj o subiektywne opinie typu "wg mnie najlepszy jest..." tylko o konkretną informację.
tak jak wiadomo, np. najlepszy fotograf w Trójmieście do Black&White, to jaki jest najlepszy zespoł a jaki DJ?
ale NIE chodzi mi tutaj o subiektywne opinie typu "wg mnie najlepszy jest..." tylko o konkretną informację.
tak jak wiadomo, np. najlepszy fotograf w Trójmieście do Black&White, to jaki jest najlepszy zespoł a jaki DJ?
a kto powiedział, że B&W są najlepsi w trójmieście w zdjęciach? gdzies to jest oficjalnie powiedziane?
wydaje mi się, ze to jest subiektywne podejscie klienta, co się komu podoba. jednym b&w bedzie sie podobac bardziej, innym zdjecia jakiegos innego fotografa moga przypaśc do gust.
ja np o b&w W OGÓLE nie słyszałam - dziwne skoro są NAJLEPSI, a w zeszlym roku szukałam fotografa na prawde sporo - i na targach i w internecie i na forum.
na prawde - głupi wątek jakich mało.
przecież są zespoły grające różną muzykę.
jak np chciałabyś mieć disco polo na weselu, to mistrzowski zespół współczesny by sie nie sprawdził.
może podpytaj, który zespół i DJ jest NAJDROŻSZY - i takiego sobie weź ?
bo rozumiem, ze szukasz uslugodawcow nie takich, ktorzy Ci sie podobaja, tylko takiech, którzy WG OGÓŁU sa najlepsi nieważne czy się Tobie spodobają czy tez nie :)
wydaje mi się, ze to jest subiektywne podejscie klienta, co się komu podoba. jednym b&w bedzie sie podobac bardziej, innym zdjecia jakiegos innego fotografa moga przypaśc do gust.
ja np o b&w W OGÓLE nie słyszałam - dziwne skoro są NAJLEPSI, a w zeszlym roku szukałam fotografa na prawde sporo - i na targach i w internecie i na forum.
na prawde - głupi wątek jakich mało.
przecież są zespoły grające różną muzykę.
jak np chciałabyś mieć disco polo na weselu, to mistrzowski zespół współczesny by sie nie sprawdził.
może podpytaj, który zespół i DJ jest NAJDROŻSZY - i takiego sobie weź ?
bo rozumiem, ze szukasz uslugodawcow nie takich, ktorzy Ci sie podobaja, tylko takiech, którzy WG OGÓŁU sa najlepsi nieważne czy się Tobie spodobają czy tez nie :)
A kto dziś ma jeszcze konto na n-k? Natomiast na FB masz tylko 270 na jednym i 26 na drugim, wrażenia nie robi, d..py nie urywa rzekłabym. Ale nie o to chodzi. Mieszkam w Wejherowie więc mi powiedz, kiedy w kwietniu były dwie imprezy, gdzie było kilka tysięcy osób. Może pomyliło ci się z odpustamii na Kalwarii, ale one były w maju.
DJ Daja jest najlepszy. Facet ma nieziemski sprzęt. nie prowadzi wesela w stylu biesiadnym tylko gra fajne nowoczesne utwory lub disco lat 80. Zarga generalnie wszystko czego sobie życzysz. Facet ma duże doświadczenie. Ma też rzutnik na którym wyświetlane sa smieszne zdjecia gosci weselnych robione samowyzwalaczem. Na rzutniku puszcza tez czasmi fajne teledyski starych utworów. WYPAS