Widok

NAJLEPSZY zespół i DJ ?

hej, proszę o informację, który zespoł i który DJ z Trójmiasta jest najlepszy?
ale NIE chodzi mi tutaj o subiektywne opinie typu "wg mnie najlepszy jest..." tylko o konkretną informację.
tak jak wiadomo, np. najlepszy fotograf w Trójmieście do Black&White, to jaki jest najlepszy zespoł a jaki DJ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
zapraszam na moja strone muzykweselny.pl
My zamieszczamy tylko filmy z imprez nie mp3. Na dodatek filmy nagrywamy sami by nie było ze sa przerabiane czy ulepszane przez kamerzystówmprofesjonalistów. Zapaszam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Naprawdę idiotyczny wątek założyłaś, ladybird.
Wiadomo, że nie ma NAJLEPSZEGO zespołu, jak i nie ma NAJLEPSZEGO fotografa. Chyba że jakiś prestiżowy konkurs fotografii weselnej był, o którym nie wiem. Dobrych i bardzo dobrych zespołów jest dużo, każdy ma swój gust, trzeba poszukać, posłuchać, a nie zakładać debilne wątki, w których wciąż te same osoby i zespoły będą się reklamowały/polecały.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,

moge polecic zespół BEZ PRAWA DO ZASIŁKU, jest ich 5 osób i robią ogrmone wrazenie. Grali u nas na weselu, goscie zachwycenie. Nawet ciotka która nie przepada za weselami nie schodziła z parkietu. Grali dla młodych i straszych, mix polskich piosenek (staroci i troche nowszych) oraz zagranicznych. POLECAM, Wejdzcie sobie na ich stronę ale najbardziej polecam pojechac do nich osobiście i ich posłuchac.
pozrdawaim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a ja mogę polecić dj TOMI - dj, prezenter, wodzirej , muzykę stara się dobierać do towarzystwa tak aby, każdy miał coś dla siebie.
tel 50778511
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam DJ Siwwy - Tomasz Przysiężny. Rewelka! Genialnie poprowadził nasze bardzo małe wesele,a sztuką jest zabawić 30 osób i utrzymać gości na parkiecie do 4 rano! :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zdecydowanie Massuana,graja często w Kętrzynie i Mrągowie,choć są z Trójmiasta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry