Widok
NEGATYWNA
Niestety nie ma dobrego zdania na temat tego warsztatu. Dwa lata temu montowałem w ich garażu instalację gazową Sirocco w samochodzie i nie jestem w stanie zliczyć ile razy jeździłem do nich na przeróżne naprawy tej instalacji. Podczas jej montarzu przypadkiem uszkodzili mi też wentylator chłodnicy i nie potrafili tego naprawić (pomógł mi dopiero diagnostyk na Toruńskiej). Poza tym mam wrażenie, że ograniczają się jedynie do montażu instalacji, a wszelkie naprawy reklamacyjne odraczają w nieskończoność. Pierwszy komputer sterujący tą instalacją zepsuł się bardzo szybko i musieli go odesłać do producenta do Włoch co trwało 3 tygodnie. Poza tym instalacja od dawna odłącza mi gaz gdy silnik się nagrzeje podczas stania w korku lub stojąc na czerwonym świetle mimo, że temperatura silnika wciąż jest prawidłowa. Teraz gdy gwarancja się skończyła mówią, że muszą mi wymienić czujnik ciśnienia lub temperatury gazu i że będzie to kosztowało 250 zł. Od nowości nie działa mi też wskaźnik poziomu gazu w butli. Nawet po zatankowaniu do pełna wskazuje on rezerwę. Szkoda czasu na nich. Wolę to naprawić u profesjonalistów a nie w ich garażu.
Moja ocena
Auto-Gaz, wulkanizacja
kategoria: Instalacje gazowe
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6