Widok

NIE PODPISUJCIE UMOWY Z JARSAT

W zeszłym roku podpisałem z naciągaczami umowę na 1 rok. Po roku stwierdziłem że jednak to jest porażka mojego życia i chce ją rozwiązać. Utwierdzony (przez instalatora) iż moja umowa po roku przedłuża się automatycznie na czas nieokreślony. Dowiaduję się że została ona owszem przedłużona ale na 1 kolejny rok. Tak więc wyprowadzam się z tego adresu a muszę płacić. Żałosne za grosz wyrozumiałości.
Moja ocena
Jarsat kategoria: Dostawcy internetu
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

awaryjność: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli pojawią się jakieś nieprawidłowości w zapisach na umowie czy też niezgodności z warunkami, na których została zawarta prosimy o kontakt za pomocą adresu mailowego bok@jarsat.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
s****ie w banie

co za kłamliwe su...ny dzwoniliśmy w naszej sprawie już 2 razy mija miesiąc wysłaliśmy email dalej nic po drugim telefonie OBIECANO że sprawa zostanie załatwiona od ręki. I taki H..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W przypadku problemów technicznych prosimy o kontakt za pomocą adresu mailowego bok@jarsat.pl.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam podobny problem, ale mam też prawo korzystania z regulaminu przez nich napisanego i tu jest punkt który musieli wpisać ale nie wygodny dla nich a mianowicie odpowiedzialność za wszelkiego rodzaju usterki, błędy w dostarczaniu sygnału oraz brak reakcji z ich strony na wskazane problemy przez Abonenta i to wystarczy aby zarwać umowę z ich winy i nie ponieść żadnych kosztów, oczywiście będą próbowali straszyć, ale nie dajcie się zastraszyć.
W przypadku pytań piszcie na e2rd-gd@wp.pl postaram się pomóc, jest jeszcze jeden haczyk ale to już nie na forum.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Uprzejmie informujemy, że na chwilę obecną Regulamin w firmie Jarsat nie uległ zmianie. W związku z tym nie ma możliwości powołania się na wskazany powód w celu wypowiedzenia umowy bez konsekwencji finansowych. W razie dodatkowych zapytań jesteśmy do dyspozycji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jarsat traktuje klientów jakby miał monopol na dostarczanie internetu i telewizji. Żenujące podejście do klienta.Teraz, w czasie fuzji Vectry z Jarsatem można przynajmniej rozwiązac umowę bez okresu wypowiedzenia (z powodu zmiany regulaminu). Nie ma chyba co zwlekac. Trzeba działac jak naszybciej!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosimy o wskazanie adresu mailowego, z którego wysłał Pan zgłoszenie oraz przybliżenie okresu, w którym wiadomość została wystosowana? Dzięki tym informacjom będziemy mogli dokładnie sprawdzić opisaną przez Pana kwestię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Uprzejmie informujemy, że na nadesłane przez Państwa wiadmości odpowiadamy w najkrótszym możliwym terminie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
ten Wasz adres to porazka. odpowiecie? kiedy po pol roku albo nigdy?
Wasza firma to porazka totalna.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Informujemy, że na wszelkie Pana pytania odpowiemy pod adresm zglosproblem@jarsat.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Odsyłają mnie za każdy m razem do regulaminu. Dobrze wszystko OK ale czy regulaminu nie ustanawia się po to ... dla ludzi. W tej firmie nie!!
Więc wracając do tematu sprawę konsultowałem z służbami które mają na celu radzenie sobie z takimi podstępnymi zagraniami, również utwierdzają mnie w wierze lepiej poświęcić godzinę na czytanie UMOWY a niżeli dać się złapać w pułapkę.
Dziękuję za uwagę oraz proszę o rozwagę

sugeruję na czytanie umów z VECTRA podobno ich przejmują
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękujemy za przekazane uwagi. Jednocześnie informujemy, że w razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości mogą Państwo uzyskać pomoc pod adresem zglosproblem@jarsat.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
dokładnie to oszuści i naciągacze w dodatku nie stać ich na jakąś miłą obsługę w ich biurze siedzi taka okropna ok 30letnia baba ani to ładne ani mądre nic nie potrafi powiedzieć co i jak i dlaczego tylko odsyła do regulaminu który jest bezprawny i pisany na kolanie pewnie przez równie urodziwy zarząd co ta pani w biurze obsługi
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie kwestie dotyczące warunków umowy oraz okresu wypowiedzenia określa regulamin promocji oraz regulamin świadczenia usług. W razie pytań i wątpliwości prosimy o kontakt na adres zglosproblem@jarsat.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
do góry