Widok

NIE POLECAM HANDS2WORK

FIRMA NIE PROFESJONALNA OSOBA KTORA PRZEPROWADZA Z TOBA ROZMOWE TO PANNA OK 20 LAT KTORA NIE WIELE WIE JAK SIE ZACHOWAC NIC NIE POWIE NA TEMAT PRACY PORAZKA
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja nie polecam jakies mlode siksy decyduja o tym czy cie przyjma porazka
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
W terminalu BCT w Gdyni to już nadmiar ludzi mają z tej agencji bo nowi są wstawiani na rezerwe 1-2 dni w tygodniu a tak całkiem od pn-pt to pracują tam Ci, którzy już robią dłuższy czas. Ale pytaj i dzwoń do tej agencji może się zwolni miejsce za jakiś czas.

Praca nie jest łatwa. Typowa praca fizyczna i można się zmęczyć jak to przy pracy na magazynie. Ale atmosfera jest całkiem ok. Nie ma mobbingu :D Są różni ludzie tam, którzy pracują przez tę agencję tzn tacy, którzy trzymają sie tej pracy byle pracować a sa i tacy, którzy siędza tylko przejściowo bo nie mają innego wyjścia i cały czas szukają lepszej pracy ( w tym jest trochę uczniów i studentów) więc za jakiś czas miesiąc.dwa, może trzy pewnie ktoś zmieni prace bo umówy są przedłużane z miesiąca na miesiąc. Także warto dzwonić i pytać. Warto też samemu zostawić CV w BCT i czekać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też jestem zainteresowany , też szukam roboty na razie nic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A przyjmują jeszcze do terminala? Jestem zainteresowany
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Agencja na pewno lepsza niż Leader Service gdzie robisz za 7zł brutto!!! Jakieś 5.5 zł na rękę!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kiedyś pracowałam za pośrednictwem tej agencji i nie było problemów. Umowy na czas, wypłaty również były w terminie. Pani, która ze mną prowadziła rozmowę, również była młoda, ale informacje na temat pracy przekazała i ogólnie była bardzo miła. Teraz pewnie ktoś inny zajmuje się rekrutacją, więc mogło się coś zmienić. Jednak patrząc na moje dotychczasowe doświadczenia związane z tą agencją pracy - nie miałam zastrzeżeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehe pewnie pani studentka ktora prowadzi rozmowy ;p
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja pracuje przy rozładunku w terminalu kontenerowym i nie narzekam. A też przez tę agencje. Stawka całkiem dobra 9zł na ręke. Praca od 730-1530 w tym 30 min przerwy i firmowy posiłek. Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry