NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pobyt miał być z 6 na 7 lipca po uprzednim potwierdzeniu czy nadal nocleg jest aktualny. Zadzwoniłam kilka dni przed przyjazdem potwierdzić nocleg. Tak oczywiście i takie tam blablabla było.Po 10 godzinach jazdy dojechałam na miejsce i skontaktowałam się z "przemiłym gospodarzem" (jakby ktoś nie załapał to jest sarkazm). Powiedziałam, że jesteśmy na miejscu niestety wszystko jest zamknięte a mieliśmy zamówiony nocleg. "Przemiły gospodarz" powiedział, że nic sobie nie przypomina i w połowie rozmowy się rozłączył nie odbierając później telefonu. I tak zostaliśmy bez noclegu w najbardziej okupywany miesiącu roku i na dodatek na festiwal heinekena. Gratuluję Panu podejścia do klienta. Nie dajcie się nabrać temu Panu. Po 30 godzinach jestem w domu i wystawiam Panu tą oto piękną opinię. Aha i Pana twierdzenie "Niech Pani nie żartuje, że nie znalazła Pani noclegu przecież jest tyle pensjonatów" było punktem kulminacyjnym mojego stanu wrzenia.

ODRADZAM w 200%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!