Widok

NIE POLECAM TEGO SERWISU!!!!

Trzymają przez tydzień telefon nie potrafiąc go naprawić ( mówiąc wcześniej że potrwa to 3-4 dni)!!! Na prośbę o kontakt w celu ustalenia dnia odbioru nie oddzwaniają. Dwukrotna próba odbioru telefonu kończy się niepowodzeniem. Chce odebrać telefon ( nie naprawiony) a okazuje się, że będzie ale za 2 dni!! ten serwis to MARNOWANIE CZASU!!
Moja ocena
Monument9 kategoria: Salony tel. komórkowych
obsługa: 1

oferta: -

promocje: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja również go nie polecam i takich, jak Ty, to miażdżę butem. Jak oddajesz coś gdzieś powiedziałeś klientowi, że za 3-4 dni będzie sprawne, a nie będzie, to do niego dzwonisz i o tym mówisz- to jest chwila czasu. Jeżeli lubisz, jak Tobą ludzie zmywają podłogę, to jesteś wymarzonym klientem deklem dla każdej instytucji, bo będą Ci wkładać jedną rękę do kieszeni, a drugą poklepią po ramieniu. W końcu są mili. Oddałam telefon, zapłaciłam bajońską sumę, było to w lipcu- do tej pory nie jest naprawiony, nikt ze mną nei rozmawia, nikt nie odpowiada na prośby, groźby, ani na nic. Ten serwis traktuje klienta jak śmiecia. Poważny przedstawiciel poważnej firmy nie robi sobie z gęby tylka i nie mówi, że coś będzie zrobione jutro, a nie jest nigdy. Mam wrażenie, że te pozytywy pisza nieudolni serwisanci, którzy schrzanią każdą robotę i jeszcze chcą za to kasy. Tak wlaśnie widzę pracowników tego żałosnego serwisu. I gdybym wiedziała to, co wiem teraz, to nigdy, ale to przenigdy nie oddałabym im telefonu wartego 1300 zł w ręce. Nigdy. Przestrzegam i nie polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
takie opnie to tylko nowobogacki klient, któremu słoma z butów wystaje i nigdy się nie "schańbił" prawdziwą pracą może przyjść do głowy i wypisywać takie bzdury, nie jeden telefon oddałem, czekałęm po kilka tygodni, rozumiem że jak stoisz w ogromnej kolejce po bilet do np skmki to pani specjalnie dla ciebie wybiega ze swojego stanowiska by tylko tobie sprzedać bilet - mam nadzieje że zrozumiałeś konkluzję. takich jak ty jem na śniadanie - obyś nie miał okazji trafić na mnie w ciągu swojego nędznego życia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
każdy serwis potrzebuje czasu na zrobienie każdej naprawy czy też nawet jakiej kolwiek ekspertyzy - pracują tam bardzo mili ludzie-jeżeli oddajesz telefon do serwisu tylko po to by się wygadać na forum to lepiej tego nie rób bo sam sobie kiedyś dołek wykopiesz. Gdzie bym nie była to nigdzie nie potrafią określić konkretnego czasu naprawy, czy w sieci, czy w serwisie...raz jest to jeden dzień, raz kilka dni a czasami miesiąc lub pół roku, nie ma znaczenia. W każdym razie jezeli będziesz NACHALNYM KLIENTEM TO NIEŁÓDŹ SIĘ ŻE ZROBIĄ CO CHCESZ, bo generalnie takim to sie robi jedynie pod górke.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry