Widok
NIE POLECAM sklepu etygrysek
Witam!
Nie polecam tego sklepu.
W niedziele złożyłem zamówienie na leżaczek, we wtorek zadzwoniłem do sklepu aby poprosić o jakąkolwiek informację co z zamówieniem się dzieje ( po jego złożeniu pokazuje się ramka, że dostane informację na mail i że mam przelać pieniądze na wskazane konto - w regulaminie sklepu jest napisane, że najpierw muszę dostać potwierdzenie na mail, więc nie zapłaciłem) miła Pani powiedziała, że widziała zamówienie, i zaraz sprawdzi co i jak no i że jak się dowie to da znać.
Czwartek godzina 22:58 dostałem informacją na mail-a, że status mojego zamówienia jest jako ODRZUCONE, ale z jakiego powodu to już nikt nie napisał.
Dobrze, że nie wpłaciłem pieniędzy na konto, bo nie miałbym ani pieniędzy, ani towaru, ani informacji.
Jestem BARDZO ZNIESMACZONY tym bardziej, że sklep został mi polecony przez znajomych.
P.S. Sprawdzenie czy producent ma towar na stanie zajęło mi 2h- sklepowi 4 dni.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w zakupach.
Mam nadzieję, że jestem wyjątkiem - jeśli chodzi o traktowanie.
Nie polecam tego sklepu.
W niedziele złożyłem zamówienie na leżaczek, we wtorek zadzwoniłem do sklepu aby poprosić o jakąkolwiek informację co z zamówieniem się dzieje ( po jego złożeniu pokazuje się ramka, że dostane informację na mail i że mam przelać pieniądze na wskazane konto - w regulaminie sklepu jest napisane, że najpierw muszę dostać potwierdzenie na mail, więc nie zapłaciłem) miła Pani powiedziała, że widziała zamówienie, i zaraz sprawdzi co i jak no i że jak się dowie to da znać.
Czwartek godzina 22:58 dostałem informacją na mail-a, że status mojego zamówienia jest jako ODRZUCONE, ale z jakiego powodu to już nikt nie napisał.
Dobrze, że nie wpłaciłem pieniędzy na konto, bo nie miałbym ani pieniędzy, ani towaru, ani informacji.
Jestem BARDZO ZNIESMACZONY tym bardziej, że sklep został mi polecony przez znajomych.
P.S. Sprawdzenie czy producent ma towar na stanie zajęło mi 2h- sklepowi 4 dni.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w zakupach.
Mam nadzieję, że jestem wyjątkiem - jeśli chodzi o traktowanie.
tez nie polecam tego sklepu.musialam sie prosic o odp.na zamowienie.w koncu ktos do mnie odpisal.nawet nie wiem kto bo sie nie podpisal.rozmowa miwdzy mna a sklepem nie byla sympatyczna.uwazam ze ktos kto ma pretensje ze pytam i chce uzyskac odp.nie powinien pracowac w takim sklepie.w o*****ecznosci zrezygnowalam z zakupow.
Również podzielę się opinią. Zamówiłem parę rzeczy przez allegro. Wszystko cacy ale paczka wysłana pod zły adres gdzie nikt nie mieszka, tłumaczyła pani że system nie pokazał informacji o zmianie adresu wysyłki, ok może i tak ale w wiadomości o kolorze produktu była prośba o wysyłkę w inne miejsce, skoro nie dostali info o zmianie adresu i prosbie to jakim cutem trafili w kolory o ktore peosiłem. Kłamstwa i nic więcej. mało tego jedyną opcją aby paczka mogła do mnie dotrzeć było zabranie ją przez kuriera po 21 ale przecież zaden nie pracuje, mówiłem że jest znajomy kurier co to bez rachunku wezmie i przywiezie do mnie 30zł ale nie bo nie wystawia potwierdzenia sami nie wysla. Wiec w koncu paczka trafia do sasiada gdzie ma czekać na kuriera, który tam nigdy nie dojechał. Pani tłumaczy że był 2 razy (co jest wierutnym kłamstwem). W końcu sam zamawiam kuriera który paczkę odebrał i mi dostarczył bez żadnych problemów (nie dość że zapłaciłem za paczkę to jeszcze musiałem sam sobie kuriera opłacić bo tępa pracowniczka pomyliła adres). Nie polecam a nawet zalecam unikać jak stolca na łące.