Widok
NIE POLECAM !!!
Pani dr olewa totalnie swoje pacjentki!! Nie dość że co miesiąc spóźnia się, to do tego w pierwszej kolejność przyjmuje swoje koleżanki. Na ostatniej wizycie w 21 tyg ciąży miałam mieć robione usg połówkowe , Pani dr zaczęła wykonywać badanie a po ok minucie stwierdziła, że dziś go jednak nie zrobi bo dzidzia jest odwrócona plecami a ona już nie ma czasu!! (Ale oczywiście wziąść sobie kartkę z mojej książeczki miała czas dopisując sobie na niej min wykonanie usg!). Powiedziała że wyniki dotyczące tego co zdążyła zobaczyć -opis usg - dostanę za miesiąc bo a na to też juz nie ma czasu a na usg połówkowe mam przyjść w następnym miesiącu. Więc po miesiącu oczekiwania na tą wizytę nie dowiedziałam się niczego na temat mojego dziecka, nie wiem czy się prawidłowo rozwija, jakie jest duże i czy w ogóle wszystko jest ok czy nie - do wiem sie tego za miesiąc (pewnie o ile wtedy pani dr znajdzie chwilę czasu) - tylko że z a miesiąc te informacje będą już do niczego!! W każdym razie ja po tej wizycie się już do tej Pani Dr więcej nie wybieram i zmieniam lekarza prowadzącego, który będzie się interesował mną i moim dzieckiem! NIE POLECAM!!!!
Moja ocena
Jowita Hrycyna
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: 1
przystępność cen: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6