Widok
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!
Schody zaczęły się już od Pani "PROJEKTANT" zupełny brak wiedzy na temat pomiarów pod zabudowy. Zamówiliśmy meble kuchenne,które jak juz wyżej pisałam na wstępie zostały zle wymierzone! W dniu montażu, Panowie wielce zdziwieni po całym dniu pracy stwirdzili,że piekarnik nie mieści się w meblach i zasugerowali iż są krzywe ściany. Poradzili iż żeby można było piekarnik wsunąć to mam wykuć dziurę w ścianie "przecierz i tak nie będzie widoczna" MASAKRA! Dwa miesiące czekaliśmy na nowe pomiary i wywiązanie się tej firmy z umowy. Oczywiście po kilkukrotnych wizytach w siedzibie i udowadnianiu ich oczywistej winy! Ponadto przy montażu został uszkodzony front jednej z szafek, nowy otrzymaliśmy już w zupełnie innym odcieniu. Firma ta jest masakryczna nikomu nie życzę przyjemności wykłócania się z tym Państwem o SWOJE gdyż kosztowały nas nie małe pieniądze! Gdybym wiedziała wcześniej to za 1/3 ceny zamówiłabym z innej firmy i byłabym bardziej zadowolona z ich fachowości. Wszystkim zainteresowanym szczerze odradzam! NIE ZAWSZE CENA IDZIE W PARZE Z JAKOŚCIĄ! Ja już to wiem po doświadczeniach z CENTRUM DRZWI PRZESUWANYCH W GDAŃSKU!
Moja ocena
CDP meble
kategoria: Drzwi wewnętrzne i zewnętrzne
obsługa: 1
asortyment: 5
przystępność cen: 1
czas realizacji: 1
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6