Widok

NIE niemiłym ludziom pracującym z ludźmi

Ad.1.Bardzo niesympatyczna, wręcz opryskliwa pani obsługująca,sprawiała wrażenie,że przeszkadza jej klient(zajmowała się wówczas dekoracyjnym układaniem towaru).Nigdy do tej pory(a mam 54lata),w żadnym sklepie nie spotkałam tak bardzo nieprzyjemnej - nie niegrzecznej, ale właśnie nieprzyjemnej- obsługi. Byłam tam jesienią (teraz jest lipiec),a do dziś pamiętam zachowanie tej kobiety (która z resztą była również właścicielką lub szefową tego sklepu, jak wynikało z rozmowy z panem który jej pomagał).
Ad.2.Nie jest to pasmanteria tylko sklep z odzieżą jakich wiele. Z artykułów pasmanteryjnych tak naprawdę jest jedynie trochę włóczki czy pojedyncze drobiazgi do ozdóbek.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość asortymentu: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 2

2.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo tendencyjna opinia - znam sklep -znam panią - obsługa jest bardzo miła , sklep dobrze zaopatrzony , popularny i znany - pasmanteria zaopatrzona w podstawowe artykuły, najbardziej potrzebne - odzież raczej wyszukana inna niż wszędzie dobra jakościowo w znośnych cenach - częste promocje
Zawsze znajdzie się klient niezadowolony z tego lub innego powodu - szkoda że takie opinie nie podlegają weryfikacji - pani która ją wystawiła ... zmyśla i pewnie nigdzie jej się nie podoba - nawet we własnym domu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry