Widok

NOWA BIEDRONKA

Wiadomo coś na temat nowej biedronki na chełmie ,gdzie powstaje ma ktoś info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba w tym budynku po bomi
pomalowali go na wściekly żólty więc chyba tam ...
Ciekawe kiedy ją otwierają
wydaje mi sie że poczatek lutego ,nie wiem jak w srodku wyglada
ciekawa jestem tez czy ta na chałubinskiego zamkna?
soirki tam podobno ma byc galeon
14marca o 7:00 otwarcie :-)
Będę na bank popatrzeć co się dzieje na promocji ! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Reasumując, w byłym BOMI będzie Biedronka w starym miejscu znika i powstaje Galeon. A co to takiego ten GALEON?
Wieksza biedronka? Bo ta po przeciwnej stronie nie zacheca do zakupow;)
Niech zostanie na Chałubińskiego-cała tamta strona Chełmu będzie dalej korzystać a w byłym Bomi zrobią dla tej drugiej strony dzielnicy-co to za problem,skoro na Przymorzu są ze 4 Biedronki niedaleko siebie i jakoś żadna nie narzeka na brak klientów?
Podobno te mniejsze sklepy mają zostać zamienione na nowe drogerie należące do Geronimo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie no na miejscu bomi ma byc galeon
w warszawie jest taki poszukaj sobie,pewnie jakies wiekszy spożywczak i tyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Galeon to może być wszystko hihi ;-) ale w Gdyni i w innych miastach to spotkałam się z klubem sportowym o takiej nazwie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie myślą że w biedronce jest tanio :-). Porównajcie ceny a zrozumiecie że taniośc biedronkowa to kwestia mniejszego opkowania lub dedykowanego produktu.
Nie łączycie zakupów produktów typu wyprodukowano dla dyskontu ze wzrostem nowotworów układu pokarmowego oddechowego i chorobami dermatologicznymi oraz neurologicznymi a czasem warto pomysleć co sie wkłada do brzuszka.
W biedronce też znajdą sie przyzwoite produkty np PS3, ocet, jabłka, papier toaletowy no ale litości jak można zjadać biedronkowe parówki w których jest 36% mięsa oddzielonego mechanicznie które wg Polskich Norm jest odpadem niebezpiecznym!
Jak można zjadać biedronkowy nabiał którego glównym składnikiem jest woda, syrop glukozowo-fruktozowy, żelatyna, mączka chleba świętojańskiego, guma guar, skrobia modyfikowana i na którymś miejscu mleko w proszku?
Jak można pić biedronkowe napoje które są mieszaniną syropu glukozowo - fruktozowego wywołującego cukrzycę typu II oraz kwasu cytrynowego i barwników przy których dawna czerwona oranżada to eliksir na wątrobę.
itd...
Co nie oznacza ze polecam robienie zakupów w pseudo delikatesach pokroju dawnego Bomi obecnie ABO? gdzie towary identyczne jak w biedronce są często o 30% droższe.

Czytajcie sprawdzajcie i liczcie bo każdy ma kalkulator choćby w telefonie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jakby tak na wszystko patrzeć to po co z domu wychodzić.Chleb z Biedronki jest taki sam jak w sklepi osiedlowym,spójrz na opakowanie(krojony).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
chleb tak jest taki sam jak z osiedlowego sklepu ale czy jadłeś ostatnio chleb nie za 1,5 a za 3zł? Może sprawdz i poczuj różnicę.
jadłem,powiem ci woziłem pieczywo i wiem jak to wygląda.To jest tylko złudzenie,bo płacisz 3zł i myślisz ,że masz lepszy wyrób.
hmmm
większość slodyczy ,jogurtów ,płatków,napojów,nektarów,smakowych piw zawiera syrop glukozowo fruktozowy ,lody nawet te z hagen -danza
wiec co jeść?
a może samemu produkować
nie dajmy sie zwariowac
wszystko jest szkodliwe
ale nawet trucizna w małych dawkach nie szkodzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
juz niedlugo sequel prosto z Chełmu ;D

https://www.youtube.com/watch?v=RGuwUBnu20g
ale żenada ten filmik. Ludzie się rzucają na sklep jak na mięso i papier toaletowy za czasów komuny.
"to kolejny dowód na to że ludzie coraz chętniej wybierają zakupy w biedronce"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na otwarcie będzie jak w tym kabarecie:
"ołpen de dor ołpen de dor"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Adres: Dragana 25. Otwarcie 14 marca o 7:00. W specjalnej ofercie: mp3 (4 GB w formie zegarka)- 50 pln, nawigacja (5 cali wyświetlacz) - 150 pln, aparat fotograficzny Fuji - 250 pln, konsola do gier - 800 pln, telewizor Philips 42 cale - 1500 pln, telewizor Philips 46 cali- 2000 pln. Poza tym szynka po 3 pln, parówki po 6,50 za kilo. PozdrawiaM. serdecznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak było na otwarciu? ktoś był :D??
specjalnie wstalem zeby zobaczyc ale nie bylo zadnych ekscesow :D
widziałem z okna-jeden gość już od 5 czekał.Generalnie sporo starszych ludzi z rana się rzuciło na obfite zakupy ale bez szału.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam nadzieje ze kupia takie koszyki male bo sie przejsc nie dalo jak kazdy wjezdzal z wielkim wozkiem po kilka bulek :|
;-) a wózkami jeździli po Osiedlu...
no impra była nie?
...takie święto nie zdarza się codziennie;-)
Ale ochroniarza to mają zacnego! ;) Ktoś ma namiar na niego??
ochrona jest mega-szczególnie się wykazała przed Świętami Wielkiej Nocy jak co chwila ktoś wychodził bez płacenia a ochroniarza akurat w tym czasie dziwnym trafem na chwilę nie było,czyżby wspólnicy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A właśnie jak tam z ochroną da się wynieść towar i czy komuś się udało widziałem jak złapali złodzieja w tej biedronce cały plecak towaru miał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry