Widok
Ciekawostka oj ciekawostka... Ja tez drugi raz podchodzilem.. I... Po kazdym egzaminie nagle ustawia sie kolejka do kasy by opłacić kolejny :-D a skoro tak wszyscy zdaja za pierwszym razem.. To moze fundują premię dla PORD z dobrego serca :-) . A nauka ma tu malo do gadania. 1 raz podchodzilem bez żadnego przygotowania!!! A kurs robilem w 2009 ale ze wzgledu na chorobe dalem sobie spokój.. I zabraklo mi jednego ptk. Za drugim zaś razem ostro za temat sie zabralem do nauki i poleglem punktami 5. Dlatego nowe testy to hazard ;-) niedlugo zaklady bukmacherskie beda w PORD ;-)
witajcie.ja mając 20lat prawko a robiąc na pozwolenie na inny duży pojazd musiałam zdać podstawe z kat.b + 10 pytań dodatkowych i co...zdałam dopiero za drugim razem.Pomimo iż kułam 2 miechy robiąc sobie dziennie po pięć razy testy.Nie jest łatwo ale da się zdać ;-) gorzej z jazdami w PORDZIE za pierwszym razem to chyba nikt nie może zdać,bo musi przecież się ustawić kolejeczka z kaską ,.Za to się powinni zabrać ale kto?!
A ja tam zdalem jazdy za pierwszym razem mimo iz 90min jezdzilem po mieście.. Dodam ze sam kurs robilem w roku 2012 ;-) ale jakos olalem temat z egazminem.. Brak kasy na egzamin itd. Teraz 3 mc temu musialem robic nowe testy które zdalem za drugim razem, ale czysta loteria te testy. :-( glowa do gory idzie to zdać ;-)