Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beznadzieja wątek zamknięty ciągłe rwanie połączenia, brak możliwości korzystania z internetu, brak...
~aw
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 stycznia 2012

koszmar - beznajdziejna jakość usług !!!!!!!!! wątek zamknięty w tym miesiącu już 2-gi raz nie ma internetu po kilka dni. Aktualnie nie mam...
~US
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 grudnia 2011

masakra wątek zamknięty ciagłe problemy zrywanie lub brak połaczenia na liczne składane reklamacje...
~iwa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 października 2011

NTGD= AWARIA wątek zamknięty Dałem im już wcześniej szanse powstrzymując się od pisania opinii ale...
~MIC
-

dodano: 17 października 2011

Polecam wątek zamknięty Od niedawna jestem klientem firmy NTGD, mieszkam na osiedlu Suchanino, póki...
~Suche
-

dodano: 19 września 2011

Internet wątek zamknięty Mam internet dopiero miesiąc a już są problemy-cały czas wyrzuca z wybranej...
~koala
-

dodano: 11 sierpnia 2011

NIE polecam tej firmy wątek zamknięty Kontakt telefoniczny, a raczej jego brak nowemu użytkownikowi daje już na...
~klient
-

dodano: 29 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Ja osobiście jestem bardzo zadowolny z usług ntgd. za 49zl mam internet do...
~klient
-

dodano: 8 lipca 2011

Nie Polecam wątek zamknięty Codziennie przerwy w dostawie internetu . Servisanci nie odobierają wogólę...
~Sąsiad
-

dodano: 30 czerwca 2011

Pozytywnie zaskoczony! wątek zamknięty Jest niedziela kilka minut po pierwszej... W piątek wieczorem padł mi...
~Piotrek B.
-

dodano: 19 czerwca 2011

NTGD - to kpina! wątek zamknięty Od kiedy przejęli usługi od VIDE-SAT to jakość ich spadła do parteru. Brak...
~blitz
-

dodano: 1 czerwca 2011

Bardzo słabo wątek zamknięty Nie polecam nikomu same problemy, przerwy notoryczne nawet pięć razy w...
~Janusz N.
-

dodano: 23 maja 2011

NTGD Zła jakość usług wątek zamknięty Witam wszystkich, nie wiem jak u innych, ale w mojej lokalizacji wcześniej...
~ntgd_user
2

dodano: 17 marca 2011

masakra wątek zamknięty mieszkam na osiedlu moje marzenie od pół roku internet w kółko nie działa...
~krzysztof
-

dodano: 26 kwietnia 2011

masakra wątek zamknięty Jednym słowem NTGD to masakra. Prędkość internetu masakrycznie wolna brak...
~zawiedziony
-

dodano: 30 marca 2011

nie klient - opinia wątek zamknięty Nie jestem klientem spółki NTGD, ponieważ w ogóle nie dane mi było nim się...
~nie klient
-

dodano: 29 marca 2011

Awaryjnosc wątek zamknięty 8 lat korzystałem z usług Vide-Sat, teraz przejętego przez NTGD. Przerwy w...
~Śródmieście
2

dodano: 19 stycznia 2011

Brak kontaktu z klientem wątek zamknięty Przynajmniej raz w tygodniu awaria internetu na pół dnia
~Marcin
-

dodano: 26 stycznia 2011

internet wątek zamknięty Tak dziadowskiego dostawcy jeszcze nie mialem. Olewają klienta na każdym...
~dzolo61
3

dodano: 3 stycznia 2011

Może być dużo lepiej... wątek zamknięty Długo już jestem klientem vide a właściwie od niedawna ntgd. Mało jest...
~robertgd
-

dodano: 12 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry