Widok

NV SERVICE..Norwegia-Kleven

Czy ktos wie coś konkretnego na temat tej firmy?Jakie warunki,ile na godzine,czy na działalności,jak z wyżywieniem,przejazdami?I czy w ogóle ta firma jest w porządku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Firma do d*py za wszystko z twojei kieszeni za przeloty za kampy i posiłek też czeba płacić klewen pracujesz tylko 50 godzin tygodniowo .Zarobisz w mieśiącu morze 6 tyś zł ,nadgodzin zero ,stawka 135 bruto
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy to ta firma w Kowalach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ma ktoś namiar na tę firmę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To pewnie stary genfer lloyd to po prostu kleven birkenau arbait !!!! A kasy nie widać za d*plex 141/136 to 200 nok min.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To dziady pracowałen na Omie e norwegii miało byc pełno pracy ,tylko kłamali by mieć spawaczy a i tak uciekali i cały czas szukali jeleni,za wszystko się płaciło kampy ,dojazd,bilety zjazdy na ostatnią chwilę bilety z bagazem ok 2000 kor ,brak sprzętu maski same dziadostwo szlifierki .
I cały czas kłamstwa .............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja pracowałem jeszcze był to genfer lloyd.Były to lata 2004 początki i było ok w 2009 popierniczyło się całkowicie.Darmozjady przy korycie firmy chcieli więcej i coraz więcej,ale kosztem pracowników.Tam były układy i są nadal odradzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam w żadnym wypadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry