Widok
Na 6 z dużym plusem!!
Od szkoły oczekujemy przeważnie bardzo wiele - tego, żeby uczyła, wychowywała i organizowała dzieciakom wolny czas. Szkoła Podstawowa nr 35 jest w stanie sprostac wszystkim tym oczekiwaniom: nie sądziłam, że moje dziecko spotka w szkole nauczycieli, którzy będą w tak indywidualny sposób podchodzic do każdego ze swoich podopiecznych i tak bardzo starac się, aby dzieci wyniosły ze szkoły jak najwięcej (szczególne brawa dla Pani Dyrektor za to, że wydobywa z nich to, co najlepsze, nie zraża się opiniami otoczenia i wkłada mnóstwo energii w to, żeby dzieciaki miały wszystkiego pod dostatkiem!). Klasy nie są liczne, a poziom nauczania zdecydowanie wysoki przede wszystkim dzięki dużej wadze, jaką całe grono przywiązuje do tego, aby stale go podnosic. Dzieci są bezpieczne - Panie woźne świetnie pilnują porządku. Nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną - miło patrzec, jak ciągle się rozwija i pozwala dzieciom czerpac dużo radości z przebywania w tak przyjaznym im otoczeniu. Szkoła organizuje dużo zajęc pozalekcyjnych (w tym również dla dorosłych). Moim zdaniem najlepsza:)
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 35
kategoria: Szkoły podstawowe
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 5
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6