Widok

Na kogo głosować ?

Hej,
Niedługo będą wybory - macie moze jakies rady na kogo głosować w Gdańsku. Stara ekipa sie nie do końca sprawdzila .. ale nie można ze na nich wieszać ps....
Moze lepiej nie zmieniać ekipy - zawsze tych już znamy i wiemy co się po nich spodziewać ?

Ja jakie jest Wasze zdanie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja tez mam problem, nie znam nikogo i przyznaje, ze niezbyt sie tematem interesuje, wkurza mnie fakt, ze na 100% startujacych 99,9 mysli glownie o sobie, powiazaniach i kontaktach. Chcialam nawet odpuscic sobie i nie wybrac sie na glosowanie, ale przez znajomych zostalam zjechana, ze jestem ignorantka, nie obchodza mnie losy miasta i ze jak nie zaglosuje, to nie bede mogla nawet sobie pogadac, ze wladza nie jest ok.
No to podsumowujac, tez chetnie sie dowiem - kto startuje. Moze Wasz sasiad, kolezanka, wujek? Chetnie poczytam, co to za osoby, bo z ulotek to niewiele sie pewnie dowiem
Ja takze nie mam zadnego pomyslu na te wybory. Moze znacie jakies strony www normalnych kandydatow? Niewazne czy sa czerwoni, zieloni, czy niebiescy w kropki bordo - wazne zeby mieli troche oleju w glowie i tyle!
Zapraszam na swoja strone - www.zapasnik.hg.pl

Kandyduje na Radnego Miasta Gdyni z okregu nr 1 (Babie Doly, Obluze, Oksywie, Pogorze)

Pozdrawiam serdecznie

Tomasz Zapasnik
To tu jest podział na jakieś regiony? Fajnie:) A co z Cisową i Chylonią?

[b]imagePozdrawiam - RAfAR[/b] GG: image3672927
Panie Zapasnik jak na radnego to troche zbyt malo wiosenek przezyles.... Przerost ambicji czy wiara w szczescie?
ja typuję bez pudła www.zaleska.znak.biz
moja nauczycielka Wiesława Zaleska, no rany, czego jak czego, ale TEJ osoby moge być pewien!
Inna sprawa, że dawno nie widziałem tak paskudnej listy, jaką samorządność wystawiła, ludzie którzy nie wchodzą w układy nawet nie mieli szans się tam pojawić. brrr!
Ja będę głosował po raz pierwszy w życiu i w ogóle się nie orientuję o co w tym chodzi
RAfAR jesli nie wiesz kto jest kto to lepiej nie idz bo jeszcze zaglosujesz na jakiegos psychopate....
Chyba masz rację. Później będę się tylko mógł obwiniać :/

W Gdańsku mam dylemat: obecny prezydent lub p. Grabski
Najlepiej głosować na bezpartyjnych. Nie będzie wówczs własnych pomników i symboli - więcej porządku i gopodarności. Więcej informacji na stronie www.naszgdansk.ima.pl
Na nikogo. Wiele juz razu dużo obiecywali a jak napchali kieszenie top wszystkich w d...., mieli. Przecież im chodzi tylko o stołki a nie o dobro miasta i ludzi. Takie jest moje zdanie a kampania wyborcza to w pełni potwierdza.
Nie wiesz na kogo? To proste.
Uczciwy i kompetentny. Radny, potem wiceprezydent Gdańska w latach 1997-98.
Zakończył spór o Halę Targową, prowadził prywatyzację w otwartych przetargach, nie w gabinetowym zaciszu. Nie przeczytasz o Nim w gazetach, bo tam piszą o aferzystach. Porozmawiaj z moim tatą - www.prus.gdansk.pl.
na pewno nie na starą ekipe, bo ona się wogóle nie sprawdziła, zbyt dużo afer, marnotrawienia pieniędzy! Krótko mówiąc PRECZ Z ADAMOWICZEM!!!
Proponuje niezdecydowanym (i zdecydowanym tez :) oddac glos na liste "Naprzód Lechio"(nr 19). Generalnie do normalnych sytuacji nie nalezy start kibicow w wyborach, ale kto pamieta przebieg kampanii wyborczej 4 lata temu i hasla dzieki ktorym niejaki pan Jacek K. uzyskal 2. wynik w Gdansku (Lechia w I lidze) zrozumie nasz krok. Gosciu nas wszystkich oszukal, a klub doprowadzil do upadku (w zeszlym sezonie zaczynalismy od Serie A czyli 6. ligi). Przewidujac, ze sytuacje moze sie powtorzy (zreszta slusznie - kolejni "zbawcy" juz sie ujawnili: m.in. tow. Zubrys i tow. Formela, co pokazuje ze kibice sa atrakcyjny elektoratem zarowno dla tych z prawa jak i z lewa) postanowilismy wziasc sprawy w swoje rece. Nie ma wsrod nas zadnych politykow, sa zwyki gdanszczanie ktorych miedzypartyjne przepychanki malo interesuja. Moze i wladzy w Gdansku nie przejmiemy (choc poparcie jakies tam juz mamy: pod listami naszych kandydatow zebralismy 2,5 tys. podpisow), ale przynajmniej mamy szanse zwrocic uwage cos co jest dla nas naprawde wazne (dostalismy mi.in darmowy czas w TV i radiu).
jestem niestety abnegatem jeśli o piłkę i kiboli ale może w tym coś jest?

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Wyroby z bursztynu - gdzie tanio kupię??? (4 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie można tanio kupić wyroby z bursztynu??? Może ktoś wie.

Nocleg w Gdańsku (41 odpowiedzi)

Witam :) Szukam noclegu w Gdańsku w dniach 17-19 maj. Czy ktoś może polecić hotel lub pensjonat...

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...

do góry