Widok
Na kogo głosować ?
Hej,
Niedługo będą wybory - macie moze jakies rady na kogo głosować w Gdańsku. Stara ekipa sie nie do końca sprawdzila .. ale nie można ze na nich wieszać ps....
Moze lepiej nie zmieniać ekipy - zawsze tych już znamy i wiemy co się po nich spodziewać ?
Ja jakie jest Wasze zdanie ?
Niedługo będą wybory - macie moze jakies rady na kogo głosować w Gdańsku. Stara ekipa sie nie do końca sprawdzila .. ale nie można ze na nich wieszać ps....
Moze lepiej nie zmieniać ekipy - zawsze tych już znamy i wiemy co się po nich spodziewać ?
Ja jakie jest Wasze zdanie ?
No ja tez mam problem, nie znam nikogo i przyznaje, ze niezbyt sie tematem interesuje, wkurza mnie fakt, ze na 100% startujacych 99,9 mysli glownie o sobie, powiazaniach i kontaktach. Chcialam nawet odpuscic sobie i nie wybrac sie na glosowanie, ale przez znajomych zostalam zjechana, ze jestem ignorantka, nie obchodza mnie losy miasta i ze jak nie zaglosuje, to nie bede mogla nawet sobie pogadac, ze wladza nie jest ok.
No to podsumowujac, tez chetnie sie dowiem - kto startuje. Moze Wasz sasiad, kolezanka, wujek? Chetnie poczytam, co to za osoby, bo z ulotek to niewiele sie pewnie dowiem
No to podsumowujac, tez chetnie sie dowiem - kto startuje. Moze Wasz sasiad, kolezanka, wujek? Chetnie poczytam, co to za osoby, bo z ulotek to niewiele sie pewnie dowiem
Nie wiesz na kogo? To proste.
Uczciwy i kompetentny. Radny, potem wiceprezydent Gdańska w latach 1997-98.
Zakończył spór o Halę Targową, prowadził prywatyzację w otwartych przetargach, nie w gabinetowym zaciszu. Nie przeczytasz o Nim w gazetach, bo tam piszą o aferzystach. Porozmawiaj z moim tatą - www.prus.gdansk.pl.
Uczciwy i kompetentny. Radny, potem wiceprezydent Gdańska w latach 1997-98.
Zakończył spór o Halę Targową, prowadził prywatyzację w otwartych przetargach, nie w gabinetowym zaciszu. Nie przeczytasz o Nim w gazetach, bo tam piszą o aferzystach. Porozmawiaj z moim tatą - www.prus.gdansk.pl.
Proponuje niezdecydowanym (i zdecydowanym tez :) oddac glos na liste "Naprzód Lechio"(nr 19). Generalnie do normalnych sytuacji nie nalezy start kibicow w wyborach, ale kto pamieta przebieg kampanii wyborczej 4 lata temu i hasla dzieki ktorym niejaki pan Jacek K. uzyskal 2. wynik w Gdansku (Lechia w I lidze) zrozumie nasz krok. Gosciu nas wszystkich oszukal, a klub doprowadzil do upadku (w zeszlym sezonie zaczynalismy od Serie A czyli 6. ligi). Przewidujac, ze sytuacje moze sie powtorzy (zreszta slusznie - kolejni "zbawcy" juz sie ujawnili: m.in. tow. Zubrys i tow. Formela, co pokazuje ze kibice sa atrakcyjny elektoratem zarowno dla tych z prawa jak i z lewa) postanowilismy wziasc sprawy w swoje rece. Nie ma wsrod nas zadnych politykow, sa zwyki gdanszczanie ktorych miedzypartyjne przepychanki malo interesuja. Moze i wladzy w Gdansku nie przejmiemy (choc poparcie jakies tam juz mamy: pod listami naszych kandydatow zebralismy 2,5 tys. podpisow), ale przynajmniej mamy szanse zwrocic uwage cos co jest dla nas naprawde wazne (dostalismy mi.in darmowy czas w TV i radiu).