Widok

Na który basen w Gdańsku?

Morena Temat dostępny też na forum:
Który basen byście polecili?
Na studenckie warunki, więc im taniej tym lepiej :) Nie potrzebuję bajerów, zjeżdżalni, wodotrysków, tylko kawałek miejsca w wodzie. Najlepiej bez tłumów.

Jestem z Moreny ale dojeżdżanie dalej mi nie przeszkadza. Interesują mnie głównie godziny popołudniowe/wieczorne.

Liczę na wasze propozycje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koleżanko podaj swój emeil to bym tobie napisał jaki basen
takie rzeczy to tylko w .... planach na rozwoj gdanska 2050-2051,jak juz wspolnie splacimy stadion za 750 mln.
No jak to.
Są baseny w szkołach, uczelniach (Politechniczny miał/ma ruszyć podobno), hotelach, klubach żeglarskich... jak pisałam, nie musi być na Morenie.
Nie mówcie, że nigdy w żadnym nie byliście? ;)
ja tobie poleciłbym w hotelu posejdonie basen w jelitkowie lub w hotelu hilton tam też jest basen
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam basen MOSIR na Chełmie na Chałubińskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na morenie jest basen, na który z resztą chodziłem... jak na studenckie warunki trochę kiepsko, bo za okres luty - czerwiec (niecały), wychodziło coś ok. 300zł, wejście raz na tydzień, czyli ok. 15zł/h pływania ;)

Też studiuję i czegoś szukałem, ale ciężko jest się dostać, a dojeżdżać daleko też bez sensu, bo traci się tylko czas.

W Posejdonie nie ma pływalni, jest właśnie basen - dość ciepła woda, brak pasów, więc chyba kiepsko do pływania, chyba że chcesz jedynie się pomoczyć ;)

Ciekawą opcją może być kurs nurkowania - basen w cenie, a dodatkowo dostajesz umiejętności i uprawnienia do nurkowania, więc w razie jakiejś wycieczki można skorzystać.

Daj znać, gdybyś znalazła coś fajnego - moje gg: 6923267, bo sam szukam jakiegoś zajęcia i myślałem nieco o ściance wspinaczkowej, ale wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Pozdrawiam
pk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Sport

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

do góry