Widok
Uważajcie na kierowców z Tczewa Pruszcza i innych Olsztynów i Elblągów. Oni gdy wjadą na obwodnicę i pomylą zjazd lub dojadą do płatnej autostrady po prostu zawracają i wracaja LEWYM pasem!!!
Jazda prawym pasem po obwodnicy to jednak konieczność nie tylko cieżarwek ale też osobówek.
Na YT jest cio najmniej kilka filmów z nagranymi przypadkami jazdy pod prąd obwodnicą. Jeden w okolicaCh Osowej Jeden w Okolicach Karczemek po przebudowie i jeden z okolic Gdyni.
Do niedawna był też jeden ze zderzenia czołowego ale został usunięty.
Jazda prawym pasem po obwodnicy to jednak konieczność nie tylko cieżarwek ale też osobówek.
Na YT jest cio najmniej kilka filmów z nagranymi przypadkami jazdy pod prąd obwodnicą. Jeden w okolicaCh Osowej Jeden w Okolicach Karczemek po przebudowie i jeden z okolic Gdyni.
Do niedawna był też jeden ze zderzenia czołowego ale został usunięty.
Najlepiej to niech wszyscy po prostu uważają na ciebie ... buractwo wyłazi a gadki w stylu ja mam tablice z GD to jestem kozak a on ma z WY czy NO to jest kitas i jeździć nie potrafi pokazują twój wysoki poziom. A jadących pod prąd i cofających na obwodnicy widywałem i kierowców z trójmiasta. Więc reasumując nie ważne skąd jest auto ... debili nie brakuje.