Widok

Na waleta!

Na waleta! Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Na waleta!.
Szymon Jachimek
(wspierany myślą i słowem przez Rafała Szumskiego)
NA WALETA!
komedia sensacyjno-muzyczno-naftowa

Twórcy:
Reżyseria: Rafał Szumski
Muzyka: Kamil i Daniel Malchar
Kostiumy: Aleksandra Grabowska
Choreografia: Aleksander Kopański
Przygotowanie wokalne: Agnieszka Szydłowska
Asystentka reżysera: Olga Barbara Długońska

Znany z "Hydrozagadki" superbohater AS jest przytłoczony ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja

Spektakl świetny z dobrym przesłaniem (brawa dla Pana Szymona za scenariusz). Doskonała gra aktorska. Piękna sceneria w tle. Humor. Koniecznie trzeba zobaczyć. Gorąco polecam. Niby zabawnie ale jak ważne przesłanie dla wszystkich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Spektakl

Czytam opinie i nie mogę pojąć,że są same pozytywne. Czy tylko mnie się nie podobało? Od lat w sezonie chodzę na spektakle grane na scenie w Orłowie i mam świadomość, że lato, wakacje to i lżejszy repertuar. I to jest ok. Nie mniej jednak uważam, że to był najsłabszy spektakl, z tych obejrzanych do tej pory. Naciągana na siłę fabuła. Żal mi aktorów,że muszą w tym grać i firmować taką szmirę własną twarzą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Śmieją się w różnych momentach

Widownia śmieje się w różnych momentach. Ale to może dobrze świadczy o spektaklu. Były też krzyki "Hańba, hańba" starszej osoby w momencie przytoczenia słów JPII. Jeśli ktoś chce iść do teatru i odpocząć od bieżączki to nie na ten spektakl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kultura

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Tydzień, nie dłużej... (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Tydzień, nie dłużej... . Teatr Kwadrat w Warszawie Tydzień, nie dłużej......

Hair (27 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Hair . Kultowy musical, kochany przez publiczność, doceniony przez...

do góry