Nabo gato Sushi Bar

Sushi Jedzenie na wynos

Gdynia, Świętojańska 98

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piotr - opinia Zamawiam tu regularnie od lat, zawsze było dobrze lub nawet bardzo dobrze,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 czerwca 2023

Paulina - opinia wątek zamknięty Jestem klientką od lat , ale w ostatnim czasie ( na przełomie roku) bardzo...
~Paulina
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 kwietnia 2021

polecam! wątek zamknięty najlepsze sushi w trójmieście!
~Alicja
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 października 2019

Tomek - opinia wątek zamknięty Najlepsze sushi w mieście, polecam!
~Tomek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 września 2019

smaczne wątek zamknięty smaczne, świeże i na czas.Korzystałem na telefon dwa razy i parę razy w lokalu.
~sawicki ireneusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 maja 2018

Niezgodność z zamówieniem wątek zamknięty Niestety zamawiany zestaw zawierał inne składniki niż te podawane w opisie....
~Paweł
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 grudnia 2017

Polecam! wątek zamknięty Jedzenie świeże i bardzo smaczne- polecam!
~Sylwia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 października 2017

grill = zimne... wątek zamknięty Na zamówienie czeka się długo. Zamówiliśmy zestaw grillowany, a przyjechał...
~emka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 września 2017

rewelacja :-) wątek zamknięty Jedzonko zawsze było świeże, cudownie pyszne, a ceny przystępne!
~Dorota
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2017

Rewelacja wątek zamknięty Wyśmienicie sushi najlepsze w Trójmieście,obsługa palce lizać i ceny...
~Jolero
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 września 2016

Nocna kolacja wątek zamknięty Sushi na średnim poziomie. Dostawa mimo obiecanego 1,5godz. (co dla mnie i...
~Maniek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 grudnia 2015

zawiodłam sie wątek zamknięty Bardzo zawiodłam się na tej knajpie. Na stronie mają podane ze przyjmuja...
~Matylda
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lipca 2015

Po prostu porażka, po ryży zostaje niesmak. wątek zamknięty Kupiłam Sushi na wynos, nie wiem czemu jakiś dziwny posmak zostaje po po...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

przepyszne sushi :) wątek zamknięty Zamówiłam dziś sushi do Orłowa, bardzo szybko przyjechało i przepyszne sushi!...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2015

POLECAM =) wątek zamknięty Apetycznie wyglądające, poza tym smaczne i zawsze świeże, jak dla nas...
~Ali
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 listopada 2014

sushi na dowóz wątek zamknięty Calofornia set na dowóz - REWELACJA ! Świeże, przepyszne, pięknie...
~Eve
-

dodano: 2 października 2014

swietne! wątek zamknięty Skorzystalam dzis z sushi po raz pierwszy zachecona opinia znajomych...
~bazia
-

dodano: 1 maja 2014

Super! wątek zamknięty Ekipa świetna! Wszyscy są zawsze w świetnych humorach ;) Nigdy nie ma...
~Paulina
-

dodano: 24 marca 2014

Rewelacja wątek zamknięty Doskonała kolacja - świeże produkty, fajne kompozycje. Ryż ani nie za suchy...
~Dorota
-

dodano: 19 marca 2014

Rewelacyjne sushi + zupa miso, najlepsze jakie jadłam! wątek zamknięty Do "Nabogato" trafiłam przypadkiem będąc w Gdyni u klienta. Teraz jestem raz...
~Joanna
-

dodano: 12 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry