Widok

Nachalny człowiek w tunelu

W tunelu pod torami przy wejściu na peron stacji Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana i na drodze do Riviery jakiś chłopak z puszką zaczepia nachalnie wszystkich przechodzących jak leci (już nie tylko młodych a wszystkich jak leci) i za niektórymi jeszcze podąża przez pare metrów. Jest to irytujące i mam nadzieje, że zaraz go policja zgarnie.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne, że wasze kolejne rządy nie są karane

to co wyprawiają w Brukseli to nie jest nawet nachalne żebractwo, to nachalnie bezczelne żebractwo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jakaś fundacja krzak jak mniemam?
Ku...wa, unikasz patrzenia na takich naciągaczy coby im się odechciało interakcji słownej z Tobą, a oni i tak zastępują Ci drogę.. i pie#mandolą jakieś głupoty. Polecam gaz pieprzowy na takich i zgłoszenie natarczywego żebractwa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

On wciąż robi to samo dalej

Ma czarna kurtkę, czerwona teczkę, skarbonkę przezroczysta z kasą w środku i jakiś pseudo identyfikator. Ledwo ludzie przechodzą a to jedyna droga przejścia by nie iść na około na SKM.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tel

Udawaj że rozmawiasz przez telefon, działa ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta, działa. Kiedyś nie chcąc się wdawać w interakcję z takim barachłem, patrzyłam w ziemię i rozmawiałam przez telefon idąc przez tunel. I tak sie przywaliło barachło, machając mi ręką przed twarzą. Mało brakowało a dostałby kopa w jaja.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry