Widok

Nadmorski Dwór

Nadmorski Dwór Brzeźno Temat dostępny też na forum:
Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al. Hallera a deptakiem na przedłużeniu al. Jana Pawła II. Inwestycja realizowana przez gdyńską firmę Invest Komfort zakłada budowę kilkunastu budynków o jasnej, stonowanej elewacji, z cofniętymi najwyższymi kondygnacjami.

Na terenie osiedla urządzone zostaną małe strumyki wodne. Zachowana będzie ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

super
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bez konkurencji

Akurat mam taka pracę, że znam od podszewki chyba wszystkie osiedla w Trójmieście. I wniosek jest prosty - to jest bezdyskusyjnie nr 1. Bez konkurencji. I wbrew poprzednim opiniom cena jest daleka od najwyższych trójmiejskich, więc łącznie stosunek cena/jakość uważam za bdb. Z resztą mieszkania schodzą im na pniu, co potwierdza, że ceny są odpowiednie.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 11

zgadzam się z przedmówca kopertóweczka poszła i to przez najwyższe włade Gdańska zarobili sobie. A deweloper nigdy nie podaje minusów po czasie mieszkanicy bedą go przeklinać i do diabłów posyłać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

fajne osiedle

ok jest
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bajeczna lokalizacja i zagospodarowanie osiedla!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
proponowałbym zaniechać poruszania roli p. Kwapińskiego. Przecież jego opieka sprowadza się do blokowania rozwoju dzielnicy. Tam, gdzie w budynku z początku XIX w każde okno jest inne nie widzi problemu. Tam, gdzie na przeciwko willi zakonnic postawiono pudło nie widzi problemu. Tam, gdzie buduje się nowe osiedle pojawiają się głosy o konserwatorze i jego ochronie. Niech coś najpierw pokaże.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chronione osiedle to plus. Morze 5 min. od domu! Dla mnie atrkacja jest tez nasz lort tenisowy:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8

Fajne miejsce, blisko morza!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Klimat osiedla jak w Jastrzębiej Górzem a to centrum miasta

Jestem bardzo zadowolony z mieszkania na Nadmorskim Dworze. Długo wybierałem i strzał w 10. Znajomi, którzy w ostatnich latach kupili mieszkania gdzie indziej teraz żałują.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

zwiedzałem

byłem tam w pokazowych mieszkaniach i chiałbym tam mieszkać - lokalizacja i infrastruktura - super!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

najlepsze miejsce do mieszkania w 3mieście

moim zdaniem ta inwestycja to obecnie najlepsze miejsce do zamieszkania w 3mieście. bezpiecznie, cicho, spokojnie, kulturalnie!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7

dobra infrastruktura i blisko morza

mieszkają tam moi teściowie, korzystają z osiedlowego fitness i boiska, mają blisko do morza, sama chętnie bym tam zamieszkała
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8

trzeba zobaczyc na wlasne oczy

zeby sie przekonac jakie to super miejsce! znajomi, ktorzy wyniesli sie do warszafki kupili wlasnie w nadmorskim dworze, sam nie wiedzialem, ze tam cos takiego sie buduje jestem pod wrazeniem szkoda tylko ze drogo
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7

super

super
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

nadmorski dwór

super lokalizacja, wnętrze osiedla przypomina ośrodek wypoczynkowy...blisko morza oraz głównych arterii komunikacyjnych trójmiasta.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9

super
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Kupiłam niedawno mieszkanie i szczerze polecam. Ciche spokojne osidle, fantastyczna lokalizacja, blisko morza, park na osiedlu, tenis i fitness. Dla mnie ok. Ochrona też się spisuje.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 13