Widok

Nadmorski Park

Nadmorski Park Nadmorski Dwór Temat dostępny też na forum:
Kameralna inwestycja apartamentowa powstaje w wyjątkowej lokalizacji - w nadmorskim lasku nieopodal gdańskiego molo. Zielone otoczenie stwarza relaksacyjną atmosferę, a sąsiedztwo molo, plaży oraz jednego z największych gdańskich terenów rekreacyjnych - Parku Reagana a także ścieżek rowerowych i spacerowych daje poczucie przebywania na wakacjach przez cały rok. Jednocześnie położenie na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak zielono!

Co najważniejsze duuużo zieleni a przy tym nowoczesne budyneczki i park. Bardzo fajnie!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

hint

Ceny mieszkań trzypokojowych zaczyną się od 14 tys. zł. Myślę, że jeśli ktoś patrzy przyszłościowo, inwestycyjnie, to raczej zakupi mieszkanie na Letnicy o 50% taniej, która moim zdaniem będzie się rozwijać.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ładne widoczki z okna

super, że jest gdzie się przejść i nie trzeba przy tym chodzić daleko. Budyneczki też w porządku, fajnie, że mają tyle szklanych elementów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

fajowe osiedle

spoko sprawa mieszkać bo ładnie elegancko
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

Wrrr

Domki rozmiaru mrówek!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

protesty

Inwestorowi zapomniało się ze inwestycja była wielokrotnie oprotestowana, została rozjezdzona i zniszczona zieleń, zabetonowana okolica a tym samym zaburzona gospodarka wodna ( już w obecnej zabudowie Nadmorskiego Dworu przy małym deszczu wszystko jest zalewane ), przegonione zwierzęta i ptaki a jeżeli ktoś sądzi że zieleń pozostanie to niech się nie łudzi bo za pewnie za chwilę powstaną kolejne budynki których teraz nie ma i cała okolica zmieni się w jedno zamknięte osiedle.
A mogło być tak ładnie i od Pomorskiej do Hallera piękny park i pas zieleni .......
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 9

dziwne podejście

Jak tam nie jest zielono to już nie wiem gdzie jest... To jakaś teorie spiskowa, przecież żaden deweloper nie kupuje działki w atrakcyjnej lokalizacji po to, żeby tę lokalizację niszczyć a wręcz przeciwnie: żeby umożliwić ludziom życie blisko miejsc, które lubią i które im się podobają. Jakby było tam tak źle jak opisujesz to nikt nie chciałby tam mieszkać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Jak tam była zieleń...

Przecież tam był stary parking płatny zgadnij, tak - od dawna w płytach betonowych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

dobra robota

te tarasy to świetny pomysl, do tego niedaleko morze. Korzystalbym
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Super

bardzo ładna inwestycja i to akurat w mojej ulubionej lokalizacji
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Szczerze mówiąc

wolę Gdynię, ale ten projekt też mi się podoba, zwłaszcza lokalizacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

mieszkaniec Nadmorskiego Dwóru

Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy wydają 14tys/m2 na tego typu osiedlu, na jego starszej części "Nadmorski dwór" wynajmowałem przez kilka miesięcy mieszkanie , powodem, dla którego zdecydowałem się na wynajęcie właśnie tutaj, była m.in. dobra lokalizacja, dość wysoki standard" nowoczesne budynki oraz bardzo zielony teren. W praktyce wygląda to tak, że budynki są wybudowane od siebie w bardzo bliskiej odległości, a co za tym idzie nie ma tutaj żadnej prywatności, "intymności" w połowie mieszkań przez cały dzień zasłonięte są zasłony co by sąsiad z drugiego bloku znajdującego się w odległości 15m nie zaglądał do mieszkania, nie mówiąc o tym że wychodząc na balkon człowiek nie cieszy sie jakimś ładnym widokiem tylko czuje na sobie wzrok sąsiadów, za mieszkanie które w większości przypadków kosztuje milion lub więcej oczekiwał bym czegoś więcej. Jeszcze jedno.. siłownia, a w zasadzie 3 siłownie znajdujące się na osiedlu to jakaś parodia.. kiepska ławeczka do ćwiczeń, niskiej jakości atlas i dwie bieżnie to wszystko w cenie 14tys/m2
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja siostra tam mieszka

razem z mężem, byłam na tym osiedlu nieraz i osobiście odniosłam inne wrażenie, oni też zawsze pozytywnie się wypowiadali o osiedlu i mieszkaniu, więc dziwi mnie pańska opinia... a jeśli chodzi o siłownie to już w ogóle nie wiem co powiedzieć bo chociaż sportowcem nie jestem to osobiście byłam pod dużym wrażeniem, widać, że sprzęt jest bardzo dobrej jakości. Osobiście marzyłabym o takim rarytasie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

1) "dosc wysoki standard" - klatki schodowe wykonczone, betonem technicznym oraz trawertynem, stolarka drewno naturalne fornir. To sa koszty 5/6 krotnie wieksze od kaflelek za 50zl w innych inwestycjach. 2) "brak intymnosci" siska zabudowa, 3 pietra - no porownajmy do XVII wiezowcow w okolicy. 3) "kiepska silownia2 wyposazona niezlymi maszynami Techno, lazienka z deszczownica, umywalki VIlleroy, armatura Hans Grohe. Przetrzyj oczy mieszkancu Nadmorskiego Dworu i jaka inwestycje w Gdnaku ma wyzszy standard?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Akurat intymność w 17 piętrowym budynku jesyt dużo wyższa bo nikt Ci w okna na najwyższy piętrze nie zajrzy

Jest też widok z ostatnich pięter na morze i okolicę. Byłem na tym osiedlu i faktycznie większość mieszkań ma widok okno w okno, to jest za takie pieniądze kompletne nieporozumienie. Mam gdzieś jak wygląda klatka schodowa i jaki jest sprzęt w siłowni. Wolę tysiąc razy bardziej aby nikt mi w okna nie zaglądał. Dlatego mam 100 metrów na 17 piętrze. Widok na morze , Sopot i gdyńskie klify. Na piętrze w sumie 6 mieszkań z czego 4 to ponad 100 metrowe apartamenty. Faktycznie mam małą intymność a zapłaciłem 10k/m. W mojej ocenie płacenie Ivest Kkomfortowi to frajerstwo. Dwa, to że miejsce w którym budują jest zalewowe. Jak się wody podniosą zostanie zalane jako pierwsze a to już niedługo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

fitness siłownia nie są

mi potrzebne interesuje mnie jak jest z komunikacją?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

komunikacja rewelacja

Wsiadasz w Porszaka, czy inego Luxusa otwierasz hale i prosto jesteś na Hallera :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Świetnie się zapowiada

To się nazywa lokalizacja - osiedle otoczone zielenią, położone blisko morza, a przy tym świetnie skomunikowane z całą aglomeracją. Poza tym projekt jest po prostu ładny - daje poczucie przytulności. :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

zdegustowana

Inwestor nie dba ani o komfort mieszkańców którym już sprzedał mieszkania, ani o komfort przyszłych mieszakanców. Wielokrotnie oprotestowana inwestycja zarówna obecna jak i zapewne za moment zapewne kolejne, zaburzona gospodarka wodna, przy każdej praktycznie burzy lub mocniejszych opadach deszczu zalewa garaże i kantorki, czasami woda sięga do kolan. Wypłoszone lęgowiska ptaków i rozjeżdzony pas terenu nadmorskiego, już w tej chwili zaczynają się korki żeby wjechać lub wyjechać z Hallera, przy nowych budynkach i sytuacja będzie dramatyczna.
Kupiłam mieszkanie na Nadmorskim Dworze 6 lat temu, miejsce piękne ale podejście inwestora i kolejne budowy sprawiły ze myślę o przeprowadzce .
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdziwiona

Ja też mieszkam u tego dewelopera (choć nie na Nadmorskim Dworze) i mam zupełnie inne doświadczenia. Może w Pani przypadku to kwestia wspólnoty? Sprawa z odpływem wody co najmniej zagadkowa - znam osobę, która kilka lat wynajmowała mieszkanie na Nadmorskim Dworze i nie słyszałam, żeby miała takie problemy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wydaje mi się

że mieszkaniec zauważyłby, gdyby jego dom był zalewany...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wygląda obiecująco

Projekt wygląda co najmniej obiecująco - osiedle położone w otulinie lasu, zaledwie 15 minut spacerem od mojego ulubionego gdańskiego molo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zieleń

Inwestycja na lata: ze względu na rozwój zieleni z każdym rokiem będzie wyglądała coraz piękniej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdecydowanie najlepsza lokalizacja! Okolica jest spokojna i bardzo zielona, w sąsiedztwie park Reagana oraz plaża i molo... A do tego bardzo dobre połączenie z całym Trójmiastem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Strefa audiofila?

Próżno szukać takich rozwiązań u innych deweloperów. Invest Komfort po raz kolejny udowadnia, że wiedzie absolutny prym w Trójmieście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

komunikacja i sklepy w pobliżu

to mnie interesuje

Brawo dla architekta krajobrazu

zieleń naprawdę wygląda zachwycająco i elegancko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobre skomunikowanie

bliskość morza i terenów rekreacyjnych to jedno, ale osiedle jest też dobrze skomunikowane zarówno z Sopotem, jak i Gdańskiem.

Muszę się zgodzić

z poprzednim komentarzem - dobra komunikacja z Sopotem i Gdańskiem to ogromny plus tej inwestycji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Letniskowy klimat

czuć go nawet oglądając zdjęcia. Brawo dla projektantów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wykonanie na najwyższym poziomie

Brat mieszka w poprzednim etapie tej inwestycji. Lata mijają, a on z żoną wciąż są tak samo zadowoleni. Ten inwestor z pewnością może pochwalić się najwyższym poziomem wykonania. Sam rozważam zakup apartamentu w Portovej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękne Brzeźno

Najlepsza dzielnica w całym Trójmieście.

Zgadzam się z przedmówcami

Brzeźno jest najpiękniejsze, atrakcyjne i przy tym dobrze skomunikowane.

Ciekawa inwestycja

faktycznie czuć lato... od samego patrzenia na zdjęcia człowiek się jakby trochę relaksuje. ;) Do tego części wspólne, z którymi nie spotkałam się nigdy wcześniej. Przyjrzę się kolejnym etapom. Wszystko przemawia za tym, że warto.

Jakość wykonania jest na bardzo wysokim poziomie

Do tego morze zaraz obok...

Wyjątkowy klimat

nadmorskiej dzielnicy to coś, czego nie da się porównać: zieleń, morze i równocześnie bliskość miasta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doskonały na second home

można przyjechać i spędzić czas w nadmorskim otoczeniu, równocześnie mając komfort mieszkania "u siebie".

Inne tematy z forum Brzeźno

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Plaża 41 (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się...

do góry