Widok

Nadmorze

Nadmorze Brzeźno Temat dostępny też na forum:
Nadmorze powstaje w dzielnicy bogatej w tradycje wypoczynkowe. Lokalizacja inwestycji oznacza wyjątkową bliskość brzeźnieńskiej plaży, dosłowne sąsiedztwo Parku Haffnera z placem zabaw, siłownią na świeżym powietrzu, nadmorskimi trasami rowerowymi.
Osiedle powstaje w sąsiedztwie zespołu szkół, w pobliżu przychodni i centrum dzielnicowego z rozwiniętą ofertą handlową i usługową.

Nadmorze ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mikroklimat jest na 100% - mieszkania powstają tuż za płotem dawnego cmentarza.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 9

whhat ?

ja tu mieszkam już 23 lata i takie brednie to wygadują tylko ci co tu nie mieszkają
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 36

kłamiesz

nie pisz bzdur , ja tu mieszkaam 25 lat i moze tak było , ale z pewnoscia nie ostatnie 10 .
kto ci pląci za te bzdury ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 30

To nie to osiedle

Mieszkania w okolicy dawnego cmentarza to Nadmorski Dwór.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mieszkałem w Brzeźnie, w sumie było spoko tylko wszędzie daleko, zwłaszcza w kierunku sopotu/ żabianki itd. No i czasem ma się wrażenie że to dzielnica zamieszkana głównie przez emerytów :/
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 11

Dni otwarte 22.10.16

Invest Komforcie !! skąd wzieliście takie tandetne klamki do drzwi mieszkalnych ?
Przycisk dzwonka i jego sygnał też pamięta czasy PRL... myślałem,że takich już się nie produkuje od wielu lat.
Niewiarygodne, że zaoszczedziliscie na takich drobnych detalach , wstyd !!!
Wymiencie te elementy przed oddaniem ludziom kluczy..
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 4

parking

lepiej niech oddadzą parking mieszkańcom przy ulicy dunikowskiego...
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fajny

fakt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21

Fajny

Pomyliłaś inwestycje Jolanto, z Nadmorskim Dworem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
człowieku co ty opowiadasz??!! daleko do sopotu na ug piechotą chodziłam i to w ramach przyjemne z pożytecznym!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 20

Czy to prawda że w zamian za zajmowanie miejsc parkingowych firma ma zafundować nowy parking?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nic mi o tym nie wiadomo, ale na pewno byłoby miło z ich strony..

może warto się zainteresować tematem i powalczyć? Może Rada dzielnicy?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak to ktoś powiedział "o gustach się nie dyskutuje", dla Ciebie tandetne, dla mnie bardzo wkomponowane te dzwonki, a że dźwięk przeszkadza? Wyłącz w skrzynce mieszkaniowej S-ke i po kłopocie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

Jesteś Baran pewnie tu kiedyś mieszkałeś i kupiłeś mieszkanie tańsze na wsi na północ od Gdyni, jak wielu innych a teraz lecząkompleksy na forum że w Gdańsku i okolicach powstają piękne osiedla.Zła sława Brzezna i N Portu to już historia teraz to najspokojniejsze dzielnice Gdanska.Mieszkam w Brzeznie 60 lat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 19

Breja

Czytam te opinie i raczej to forum do wylania swoich złośliwosći i niczym nie podpartych opinie.
Admin mógłby zrobić tutaj nieco porządku, a tak poza tym to Brzeżno jeszcze wszystkich zaskoczy, ale nie teraz . Za 10 lat pogadamy,
pozdrawiam
i życzę dalszego odgadywania
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16

Byłem tam jesienią i wiosną, jestem z poza Gdańska. Miejscówka super, osiedle też mi się bardzo podoba, i zwrócicie uwagę że park Hefnera (mimo że jest nie wielki) znajduję się dokładnie na przeciwko (równolegle) do osiedla. Kilkadziesiąt metrów w prawo lub lewo od osiedla park zaczyna się kończyć. Cóż chcieć więcej. Gdyby nie cena (wystudziła mój entuzjazm) , to naprawdę lokalizacja z ogromnym potencjałem. 200m od plaży robi wrażenie. Jedna z najlepszych moim zdaniem nadmorskich lokalizacji w Gdańsku. Być może sama dzielnica wymaga do inwestowania ale z tego co widzę, ten proces już się zaczął.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Cześć, czy orientujecie się kto tam jest administratorem, jaka firma?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Administrować będzie spółka powiązana z InvestKomfortem. Przez pierwsze dwa lata.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście to wiem, natomiast interesuje mnie, kto jest konkretnie Administratorem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dla turysty lokalizacja bardzo atrakcyjna, ale dla rodziny pracującej i uczącej się są w Gdańsku lokalizacje ciekawsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14