Widok

Nadmotławie

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Mieszkańcy inwestycji Nadmotławie Stare i Główne Miasto mają w zasięgu wzroku. Do fontanny Neptuna przejść można spacerem (przez nową kładkę lub Zielony Most) w ciągu kilkunastu minut. W pobliżu inwestycji znajduje się pełna infrastruktura: sklepy, restauracje, liczne punkty usługowe, a także filharmonia, galerie sztuki, gdańska marina czy teatr. Mimo sąsiedztwa największych atrakcji turystycznych miasta, lokalizacja apartamentów "po drugiej stronie Motławy" zapewnia spokój i możliwość ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepsza lokata kapitału ever

Muszę to mieć
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 29

Czy umowę kupna mieszkania podpisuje się rzeczywiście z Robygiem S.A. czy jaką spółką celową z minimalnym kapitałem zakładowym, która rozpłynie się w razie jakichkolwiek kłopotów?

Jeśli ktoś szuka dla siebie mieszkania w takich cenach to nie ma sensu kupowania go na etapie dziury w ziemi. W Gdańsku nie brakuje obecnie mieszkań w takich cenach gotowych do odbioru.

Rynek na mieszkania po 10 tysięcy za metr jest w Gdański dosyć ograniczony, szczególnie po artykułach opisujących prozę życia w "apartamentowych" takich jak szafarnia czy jelitkowski dwór.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Robyg raczej się nie rozpłynie.

To za duża firma. Co by o nich nie mówić ale mieszkania oddają i jeszcze nikogo nie puścili z torbami. Budują w sensownych cenach i nie gorzej niż inni to ludzie kupują i "dziury w ziemi". W sumie trudno im się dziwic, później będzie tylko drożej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

też tak myśle

i prawie się zdecydowałam. Centrum a jednak kawwałek od ścisłej starówki. Jest szansa ze będzie przyjemniej. Niestety Liczę się z mieszkaniami na wynajem. Tu chyba Robyg nie ma nic do gadania. W takich czasach żyjemy że wszyscy na lewo wynajmują apartamenty. To taki uber dla hoteli . Moze jak skarbówka ogarnie a dla właścicieli przestanie się liczyć tylko kasa ale równiez komu wynajmują to coś się zmieni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na makietach prezentuje się ciekawie

zobaczymy jak w rzeczywistości. Czy mi się zdaje, czy widok z okien będzie dokładnie na rzekę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobra miejscówka

Naprawde niezły pomysł na życie. W sumie powinno być cicho a jednocześnie do centrum blisko. Robyg to chyba jeden z większych deweloperów, zatem pewniak że nie wyparuje. To chyba moja miejscówka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nadmotławie Apartments do poważnego rozważenia

Ciekawa lokalizacja, sam się zastanawiam, czy nie kupić pod wynajem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moi teściowe chcą wrócić do Polski. Pokazałem im NAdmotławie Apartaments, powiedzieli, że super, że jak u nich w Niemczech. I że mam zklepac dla nich:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

ciekawe ile kosztuje

takie piękne mieszkanie z tarasem z którego widać cały gdańsk. Trzeba przyznać że projekt robi wrażenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobne rozwiązanie widziałem w Holandii. W nadmorskich miastach, turystycznych enkawach to naprawdę może się udać. Jakbym miał nadwyżki, to sam bym z chęcią zainwestował.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

nwet nawet

fajnie się rozwija ta cześc miasta, ktore w tym miejscu mialo charakter przemyslowy i taki dosyc surowy, az dziwi ze przez tyle lat zadna firma nie wpadla na genialny pomysl budowy w tym miejscu....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

nowa jakość

chyba ta inwestycja bije na głowę inne pod względem lokalizacji, estetyki , ktora moze i jest dosyc surowa ale musi jakos nawiązywać do otoczenia - glównie ze względy na starówkę, czuję że to będzie modne i eleganckie miejsce, ciekawe kiedy zrobią kładkę bo po jej budowie będzie można łatwiej dojśc,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

kładka jest

Na piechotę nie ma żadnego problemu żeby się dostać na starówkę. A podobno są plany żeby dało się przejechać tunelem samochodem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kładka

fajnie, że ta kładka powitanie, znacznie ułatwi komunikację, będzie budowana gdzie koło sołdka? ci co kupią tam mieszkania będę mieli i super widok i piękna gdańska starówkę dosłownie na wyciągniecie ręki, ciekawe jak z wyglądem ale ta firma dba o wygląd wiec tu pewnie bedzie cool
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo mi się podoba taka symbioza mieszkań i wody, nie wszędzie jest to możliwe ale nasz Gdańsk jako nieliczne miasto daje takie możliwości, ogólnie to ciekawa i fajna architektura:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Byłam tam wczoraj z rodziną ze Śląska. Powiedzieli że taka miejscówa to marzenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla ślązaków to jest marzenie raczej. Ale i dla miejscowych dobra propozycja, bo trochę z dala a jednak w centrum. jesli będzie tak jak na wizualizacjach to powstanie świetne miejsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze prezentuje sie to osiedle. Będzie pasowało do Gdańska.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nadmotławie

Mieszkańcy inwestycji Nadmotławie Stare i Główne Miasto mają w zasięgu wzroku. Do fontanny Neptuna przejść można spacerem (przez nową kładkę lub Zielony Most) w ciągu kilkunastu minut. W pobliżu inwestycji znajduje się pełna infrastruktura: sklepy, restauracje, liczne punkty usługowe, a także filharmonia, galerie sztuki, gdańska marina czy teatr. Mimo sąsiedztwa największych atrakcji turystycznych miasta, lokalizacja apartamentów "po drugiej stronie Motławy" zapewnia spokój i możliwość ...
więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry