Widok

Nadmotławie Estate

Nadmotławie Temat dostępny też na forum:
Przyszli użytkownicy inwestycji Nadmotławie Stare i Główne Miasto będą mieli w zasięgu wzroku. Do fontanny Neptuna przejść można spacerem (przez nową kładkę lub Zielony Most) w ciągu kilkunastu minut. W pobliżu inwestycji znajdzie się pełna infrastruktura: sklepy, restauracje, liczne punkty usługowe, a także filharmonia, galerie sztuki czy teatr.
Mimo sąsiedztwa największych atrakcji ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kiedy będzie ten tunel?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba przyznać, że Robygowi Nadmotławie wyszło, Bardzo ładne wykonanie części wspólnych. Lokalizacja też extra.

Polski Hak zaczyna się cywilizować. To będzie jeden z najładniejszych zakontków. Na ołowiance miasto zrobi park na cyplu, w pobliżu przystań, bulwary nad rzeką gdzie rano można pobiegać a do tego cisza spokój bo Hak jest ślepy i nikt poza mieszkańcami tu się nie zapuszcza. Oczywiście docelowo będzie tunel i wtedy może być gwarniej, ale podoba mi się.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja się przymierzam do ulokowania oszczędności w nieruchomość i to wydaje się być fajną, wygodną opcją. Teraz tylko dogadać się z bankiem :) Szkoda tylko, że tak mało w Gdańsku jest inwestycji o podobnej jakości/w podobnej cenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam z widokiem na góry węgla?! Fajnie bedzie, ślask w centrum gdańska:)))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

My co prawda nawet nie mieszkamy w Gdańsku, ale w wakacje widzieliśmy tę inwestycję i szalenie nam się podoba lokalizacja, a akurat szukamy czegoś pod inwestycję i dalszy wynajem... To chyba będzie dobra opcja :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Dzbany nie kompromitujące się !!!! Tylko prawdziwe wypowiedzi się liczą ...to osiedle jeszcze w budowie więc jak tam piszecie jak się wam mieszka ????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłem zobaczyłem i ....

Piękna lokalizacja póki co to nie jest !! dodatkowo ponad połowa lokali czyli nadmotławie estate to będzie wynajem czyli klimat jak na chmielnej albo toruńskiej pełno pijanych ludzi w okresie wakacyjnym ,już współczuję tym co kupią mieszkania a przepraszam apartamenty w tej części mieszkalnej no ale dobrze że nieopodal spory komisariat policji znajduje się na pewno będą mieli co robić, cena za M2 ponad 12 tys. istna okazja - wręcz pół darmo a doradcy klienta z Robyg-u na ul. Szafarnia 5 nie raczą nawet wstać do potencjalnego klienta a siedzący jprzed komputerem jakiś Pan na zadawane prze ze mnie pytania odpowiada spoglądając w komputer no podejście profesjonalne aż paliłem się żeby wyciągnąć oszczędności i tu je ulokować..słabo jak dla mnie póki co szukam bardziej Profesjonalnego dewelopera no i lokalizacji bardziej cywilizowanej , ale co kto lubi może innym się tu podobać ja plusów nie doszukałem się
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

ta lokalizacja - cudo! robię teraz rozeznanie w dostepnych, sensownych inwestycjach i Nadmotławie wydaje mi się jedną z ciekawszych - moim zdaniem to mega sztos.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Squat?

Inwestycja chyba jeszcze nie oddana do użytkowania ;)
Kiepski marketing macie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dosłownie

Czadowy - na hałdy węgla :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

My mieszkamy w Nadmotławie Apartments i bardzo sobie chwalimy :) Wspaniała inwestycja z naszej strony, nie żałowaliśmy ani sekundy. Teraz szukamy drugiego lokalu i najchętniej kupilibyśmy tutaj, żeby ulokować kapitał przed inflacją i potencjalnie dużym kryzysem finansowym...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

mieszkam w holandii i korzystajac z zaoszczedzenia sporej kwoty, chcialbym kupic mieszkanie pod inwestycje - kocham Gdańsk, więc zacząłem się rozglądać tu i Nadmotławie Estate to naprawdę ciekawa opcja dla osób takich jak ja, teraz tylko znaleźć mieszkanie, zanim trafi nas inflacja ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ta lokalizacja... Moje marzenie! Niestety obawiam się, że nie będę miał zdolności kredytowej, ale z perspektywy nadchodzącej inflacji i kryzysu, chcę się teraz zorientować, na co mogę sobie pozwolić. Nie warto czekać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Na inwestycje Nadmotłatwie trafiasz systematycznie z racji zatrudnienia w Robygu. Może nawet razem z bratem, który już podobno tam mieszka :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trafiłem na informację o Nadmotławie Estate w innym materiale - jestem zachwycony. Czytam też opinie mieszkańców i wszystko wygląda jak należy. Teraz tylko zadbać o zdolność - naprawdę inwestycja bardzo mi się podoba, a dodatkowo, ta lokalizacja...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Gdzie Twój brat mieszka???!!!! Na nadmotławiu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm...

Ciekawe co z linią wysokiego napięcia przebiegająca co tuż obok i ulicą Nowa Wałowa która odetnie osiedle od miasta...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry