Widok
Nadmotlawie cena luksusu?
Prawie kupiłem mieszkanie w nadmotławie w części estate jest taniej jeżeli chodzi o zakup mieszkania no i codziennie nowi sąsiedzi i ten uroczy klimat okno w okno wszyscy będą się widziec jak przytulnie , taka rodzinna atmosfera się tam wytworzy i terenów zielonych masa , idąc chodnikiem trzeba będzie uważać żeby komuś nie wejść do mieszkania na parterze tyle tam przestrzeni i prywatności tu akurat w części mieszkalnej , wystarczy spojrzeć na plan osiedla na stronie RObyg-u albo niedowidze albo mam wrażenie że chodniki są przy samych parterowych mieszkaniach , zawsze do sąsiada na kawkę można wpaść oby tylko proszeni goście
Ogolnie zrezygnowałem ale na pewno znajdą się osoby które lubią eksperymentować bo do takiej kategorii zaliczył bym to osiedle . No cóż kto nie spróbuję nie będzie wiedział , ale rada dla zainteresowanych dopytujcie wszystko co dla was ważne gdyż deweloper czy to celowo czy to nie pamięta ale nie mówi wielu istotnych rzeczy
Ogolnie zrezygnowałem ale na pewno znajdą się osoby które lubią eksperymentować bo do takiej kategorii zaliczył bym to osiedle . No cóż kto nie spróbuję nie będzie wiedział , ale rada dla zainteresowanych dopytujcie wszystko co dla was ważne gdyż deweloper czy to celowo czy to nie pamięta ale nie mówi wielu istotnych rzeczy