NAGIETEK

Sklepy zielarsko-medyczne

Gdańsk, Żwirki i Wigury 12

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
SUPER SKLEP ZIELASKI wątek zamknięty Nigdy nie spotkałem się z tak profesjonalną obsługą. Przyszedłem do sklepu...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

Bezkonkurencyjny wątek zamknięty Jedyny sklep w Gdańsku, który zainteresował się zapytaniem o konkretny...
~KaT
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 listopada 2015

zielarski z prawdziwego zdarzenia wątek zamknięty bardzo miła, kompetentna obsługa, doskonały asortyment, przystępne ceny
~elfik
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 września 2015

klient - opinia wątek zamknięty profesjonalna obsluga, szeroki asortyment produktow, bardzo szybka realizacja...
~klient
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 czerwca 2014

mikatamska - opinia wątek zamknięty Horror vacui (patrz "sztuka" Wikipedia) jeśli chodzi o zaopatrzenie :),...
~mikatamska
-

dodano: 15 czerwca 2014

Nagietek wątek zamknięty Oceniając sklep zielarsko-medyczny Nagietek kierowałam się zarówno jakością...
~Barbara
-

dodano: 15 czerwca 2014

polecam wątek zamknięty Polecam ten sklep ze względu na szeroki asortyment i możliwośc zamówienia...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 listopada 2010

Miczogen - opinia wątek zamknięty Czymś co wyróżnia ten sklep to na pewno wyjątkowo kompetentna i przemiła pani...
~Miczogen
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 października 2010

polecam wątek zamknięty Taki sklep w pobliżu to skarb.
~Gabriela
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 listopada 2009

gorąco polecam wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, duży wybór towaru przy niskich cenach. Polecam gorąco
~Marek zaspa
-

dodano: 19 października 2009

gorąco polecam wątek zamknięty polecam ten sklep, bogaty wybór ziół oraz innych specyfików , miła i zawsze...
~maja
-

dodano: 25 marca 2009

wiosna w Nagietku wątek zamknięty Sklep usytuowany w dobrym miejscu, miła i fachowa obsługa, nawet wtedy, gdy...
~bs
-

dodano: 19 marca 2009

domus - opinia wątek zamknięty Obsługa miła, sympatyczna, kompetentna oraz bardzo sprawna !
~domus
-

dodano: 18 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry