Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pierwsza i chyba ostatnia wizyta wątek zamknięty Witam, piszę, ponieważ chcę na bieżąco podzielić się opinią z dzisiejszej...
~Była klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 maja 2015

Zadowolona wątek zamknięty Polecam to Studio z czystym sumieniem, pełen profesjonalizm, super...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 maja 2015

Polecam wątek zamknięty Kilkukrotnie korzystałam z oferty NE robiąc manicure hybrydowy. Bardzo duża...
~magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 grudnia 2013

Polecam! wątek zamknięty Od jakiegoś czasu korzystam z usług salonu i robie hybryd. Jakosc usługi jest...
~zadowolona klientka
-

dodano: 4 września 2013

Polecam wątek zamknięty Jestem klientką Nail Express już od 9 miesięcy, jestem bardzo zadowolona z...
~Ania
-

dodano: 3 sierpnia 2013

Manicure hybrydowy wątek zamknięty Witam, Bardzo chętnie i czesto korzystam z oferty Nail Expressu. Bardzo...
~Kasia
-

dodano: 24 lipca 2013

Fajny Salon wątek zamknięty Klientką tego Salonu jestem od dlugiego czasu dlatego czytajac ponizsze...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 lipca 2012

UNIKAJ wątek zamknięty Strata czasu i pieniedzy. Babki tam pracujace sa mile ale bardzo...
~d
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 czerwca 2012

nie warto wątek zamknięty Starcilam tam 2 godziny i efekt byl poprostu upokarzajacy. Juz po dwoch...
~PNL
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 maja 2012

Ekstra :) wątek zamknięty Polecam serdecznie wszystkim Paniom, które chcą mieć ładne, zadbane...
~Weronika- stała klientka
-

dodano: 19 lutego 2012

Nie polecam wątek zamknięty Salon Nail Express odwiedziłam kilkukrotnie i w końcu postanowiłam napisać...
~Kasia
-

dodano: 11 lutego 2012

Miejsce godne polecenia! wątek zamknięty Z usług Nail Express korzystałam wielokrotnie, mogę polecić w szczególności...
~Kasia
-

dodano: 12 stycznia 2012

Polecam wątek zamknięty Chodze o Nail Express juz prawie do dwoch lat. Na poczatku glownie robilam...
~Arwena
-

dodano: 18 listopada 2011

Manicure meski wątek zamknięty Witam, praktycznie od początku istnienia studia korzystam z usług miłych pań...
~Andrzej
1

dodano: 13 września 2011

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Z usług salonu Nail Express korzystam już od dłuższego czasu i szczerze...
~Aleksandra
-

dodano: 13 września 2011

masakra wątek zamknięty Prawdą jest, że jest to usługa express bo trwało to 5 i to jedyny plus tej...
~ja
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 maja 2011

Naprawdę polecam wątek zamknięty Polecam to miejsce od niedawna jestem stałą już klientką Nail Express,podoba...
~Agnieszka
-

dodano: 21 marca 2011

Stanowczo odradzam - nie za tą cenę! wątek zamknięty Nie miałam czasu wstąpić do salonu gdzie zazwyczaj robię manicure, więc...
~Basia
-

dodano: 7 marca 2011

Polecam! wątek zamknięty Polecam serdecznie wszystkim paniom, które marzą o ładnych, estetycznych...
~calineczka
-

dodano: 16 grudnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry