Widok
Najgorsza obsługa z jaką się spotkałam
Pan, który odebrał telefon mówił bardzo niewyraźnie wręcz mruczał pod nosem. Niczego się nie dowiedziałam na temat mieszkania z ogłoszenie w sprawie, którego dzwoniłam. Na moją prośbę o przesłanie dodatkowych zdjęć mieszkania (nie było żadnych w ogłoszeniu poza tą cudowną grafiką z logo A1), otrzymałam informację, że "Jak będzie miał, poszuka to wstawi", po czym się rozłączył. Serio... Odebrało mi mowę....
Moja ocena
A1 Nieruchomości
kategoria: Agencje nieruchomości i pośrednictwo
obsługa: 1
oferta: 1
pomoc merytoryczna: 1
prowizje i opłaty: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Ludzie zrozumcie że A1 to oszuści nie biuro nieruchomości! W ogłoszeniach nie mają zdjęć dlatego bo ich nie mają po prostu fizycznie i w żadnym z tych mieszkań które ogłaszają nigdy nie byli! Nie maja Umów podpisanych na sprzedaż tych mieszkań! Sami bez zgody właścicieli kopiują ich prywatne ogłoszenia i wstawiają w internecie zdjęcie bloku lub otoczenia i często zaniżają ceny tych ofert żeby tylko klienci do nich dzwonili a nie gdzie indziej! A potem dzwonią na prywatne ogłoszenia właścicieli, które wcześniej jak się pojawiły w internecie to wydrukowali i mówią że mają kupca i czy mogą z nim przyjechać tylko że ich klient daje 20 czy 30 tysięcy mniej za Pana/Pani mieszkanie ale na pewno kupi. To jest ich stary numer. Jakby wstawili zdjęcia do swoich ofert to by wyszło że bezprawnie ogłaszają mieszkania bez zgody właścicieli! A tak mają alibi bo nie wiadomo tak naprawdę co to za mieszkanie jest które ogłaszają! Banda zlodziei! Nawet licencji nie mają! Nie