Niestety jestem mega zawiedziona hybrydą wykonaną w Alfa Centrum Gdańsk. Dwa tygodnie temu miałam robione paznokcie, które po dwóch dniach zaczęły odpadać. Jako że byłam poza Trójmiastem zgłosiłam się po tygodniu w ramach reklamacji na poprawienie tak beznadziejnie wykonanej hybrydy (wtedy już 50% paznokci odpadła). Nie było problemu z poprawieniem, zapewne tym Paniom często zdarzają się tego typu sytuacje. Tym razem pracownica z dłuższym stażem zrobiła mi ponownie 5 paznokci, mówiąc że te co się trzymają to już trzymać się będą. Niestety po dwóch dniach zaczęły znów odpadać, dziś już nie mam kolejnych czterech, które zeszły w mgnieniu oka, nie wiem kiedy i gdzie. Zdecydowanie nie polecam Kimi. Nie wiem czy to wina słabej jakości lakieru czy beznadziejnego wykonania i braku profesjonalizmu ale z pewnością już nigdy nie zdecyduję się na skorzystanie z usług tej firmy. Poza tym obowiązuje tam mega chaos, zero organizacji. Czekałam godzinę na hybrydę, nie wiadomo kto jest w kolejce i ile trzeba czekać. Czas nakładania hybrydy 1 godz 20 minut.