Widok

Najlepsza gdańska rehabilitacja

Kilka miesięcy trwało moje leczenie rehabilitacyjne.
Podejście do chorego rewelacyjne a przede wszystkim pocieszające. I co ważne to idzie się dogadać w każdej kwestii. Miałem dość poważne złamania kości w paru miejscach podudzia. Składane w szpitalu w Gdańsku zespoleniem zewnętrznym. I jako jedyny lekarz w 3 City nie zrobiono przed rehabilitowaniem "dużych oczu" na widok mojej pokurczonej nogi a byłem z nogą w paru miejscach po wypisie. Wizyty domowe na rehabilitowaniu mnie po złamaniach miałem prawie codzień :) Zaś informacje co do ćwiczeń domowych - to przekazywane były w sposób zrozumiały oraz rzetelny. Wyjęcie śrub to niedawno udało się zrobić w szpitalu.
Atmosfera podczas ćwiczeń fizjoterapeutycznych nie pozwala nawet myśleć o nieudaniu chodzenia. Wiem, że proces rehabilitacji nogi nie musi być długi i żmudny, to tylko mit. Albowiem właściwe metody dają efekty i wszystko zależy od osoby z którą się pracuje, a tu lepiej trafić nie można.
Polecam wszystkim gdańszczanom a także innym którzy chcą szybko i w przyjemny sposób odzyskać pełną sprawność :)
Moja ocena
Domowa Rehabilitacja kategoria: Ortopedzi
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdź iż najlepsza ortopedyczna rehabilitacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

od rehabilitacji profesjonalista w swoim fachu z niesamowitą wiedzą.
Pomógł mi masażami i ćwiczeniami przy bólu odcinka szyjnego, bo drętwiały mi już dłonie. Dzięki temu i treningom, które mi zalecono pozbyłem się bólu, zaś w znacznym stopniu dolegliwości odeszły.
Lepiej radzę sobie ze stresem, gdyż to też miało wpływ na mój kręgosłup i napięcia w nim.

polecam ponieważ, fizjoterapeuta nie patrzy tylko na problem, z którym się do niego zgłasza, ale patrzy na problem całościowo, a tu u mnie tryb życia był kluczowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Nam także pomogła terapia i ćwiczenia ale to po urazie mozgowo rdzeniowym i zlamaniach.
Gdy zdarzyło się coś takiego jak wypadek samochodowy.
Wdzieczni jestesmy za opiekę w szpitalu i potem za rehabilitację. Trzeba było też zaangażowania rodziny. To wymaga pracy wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry