Jestem stala klientką kawiarni od bezmała 6 lat.Przychodzę tu dwa razy dziennie.Naprawdę super się tu czuję;) Nie jestem odosobniona w swojej opinii.Bardzo wielu moich znajomych,notabene bardzo wybrednych ludzi, też jest usatysfakcjonowanych zarówno z obsługi,czystości i atmosfery w kawiarni.Rano można sobie w spokoju wypić dobrą kawke i poczytać najświeższą prasę.Dostępny jest też internet.Między innymi przychodzę tu,bo jest super miła obsługa młodych ludzi, bardzo przyjaźnie nastawionych do klienta ;) Nie rozumiem Pani,która przede mną wyrażała swoją opinię o kawiarni.Jak można coś takiego napisać!Widocznie musiała Pani wstac "lewa nogą"w tym dniu.Menadżer,jeśli chodzi o ścisłość,to miła blondynka,nie "czarna"!Jeśli chodzi o porcelanę,to może Pani jechać do Gdańska,do Madisona.Z moich obserwacji wynika,że w Gdyni jest duża rotacja ludzi w ciągu dnia i naprawdę nie ma czasu na zabawę z porcelaną.A kubki papierowe ,oferowane przez kawiarnię są estetyczne.Widzę też codziennie pracownice sprzątające stoliki i nie tylko.Jestem mocno zbulwersowana Pani opinią i ze swojej strony gorąco polecam kawiarnię Coffee Heaven w Gdyni.