Widok
Najlepsza siłownia w jakiej byłem!!!
Jako stały (chwilowo nie:P) klient mogę polecić Gymnasion Gdynia wszystkim, którzy cenią sobie profesjonalne podejście do klienta i naprawdę bardzo pozytywną atmosferę w qlbie. Cała obsługa, trenerzy są dobrze przygotowani do pełnienia powierzonych im funkcji. Trenerzy są bardzo pomocni i na pewno nie dopuszczą do tego by ktoś zrobił sobie krzywdę w qlbie. Na forum czytałem, że są jakieś zarzuty wobec Mariusza. Ktoś mnie wtajemniczy, o co chodzi?? Z mojej strony mogę powiedzieć, że zawsze bardzo rzetelnie wykonywał swoją pracę, a prowadzone przez Niego zajęcia POWER BIKE był jednymi z moich ulubionych. Potrafił pozytywnie dać w kość:)
Ze szczególnych rzeczy mogę jeszcze polecić wszystkim zajęcia z Adrianem. Obojętnie czy jest to VIDEO CLIP, DANCE czy STEP. Adrian naprawdę potrafili zarazić pozywaną energią co sprawia, że często męczące treningi stają się prawdziwą przyjemnością.
Wracając jeszcze do samego qlbu to od czasu jak przyszedłem do niego po raz pierwszy to muszę przyznać, że zachodziły w nim same pozytywne zmiany. Nowe telewizory, nowe ławeczki skośne, nowy gryf, nowe (już jest ich odpowiednia ilość:)) bieżnie, nowe zajęcia co jakiś czas. Ogólnie widzę, że Pani
Ze szczególnych rzeczy mogę jeszcze polecić wszystkim zajęcia z Adrianem. Obojętnie czy jest to VIDEO CLIP, DANCE czy STEP. Adrian naprawdę potrafili zarazić pozywaną energią co sprawia, że często męczące treningi stają się prawdziwą przyjemnością.
Wracając jeszcze do samego qlbu to od czasu jak przyszedłem do niego po raz pierwszy to muszę przyznać, że zachodziły w nim same pozytywne zmiany. Nowe telewizory, nowe ławeczki skośne, nowy gryf, nowe (już jest ich odpowiednia ilość:)) bieżnie, nowe zajęcia co jakiś czas. Ogólnie widzę, że Pani