Widok
Najlepsza szkoła jazdy OSK Obelix! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu!
Jestem MEGA zadowolona z OSK Obelix! Wczoraj egzamin praktyczny zdany bezbłędnie i za pierwszym razem, a wcześniej teoria zdana również bezbłędnie. Najlepsza ekipa instruktorów! Przekazują w sposób zrozumiały, dla każdego, swoją wiedzę. Tak się dobrze czułam za kierownicą, że nie chciało się z samochodu wychodzić, tylko jeździć więcej :) Atmosfera podczas jazdy świetna, przemili ludzie! Podejście do kursanta również! Jazda bezstresowa. Błędy podczas jazdy omawiane są na bieżąco i szczegółowo. Chciałam podziękować każdemu z instruktorów, z którymi jeździłam. Jesteście niezastąpieni! Natalii, z którą najwięcej jeździłam, za oswojenie się z samochodem i jazdą po całym Gdańsku. Przemkowi za skrzyżowania równorzędne i szczegółowy opis parkowania. Mariuszowi za cenne wskazówki podczas egz. wewnętrznego. P. Krzysztofowi za przekazanie wiedzy teoretycznej w taki sposób, że w ogóle nie nudziła. Maćkowi za jazdę, parkowania i Plac Wałowy, a przede wszystkim za jazdę bezpośrednio przed egzaminem, podczas której czułam się tak świetnie, że stresu nie było w PORDzie. Jesteście najlepsi!!!
Bardzo bardzo bardzo polecam! Będziecie czuli się znakomicie!
Bardzo bardzo bardzo polecam! Będziecie czuli się znakomicie!
Moja ocena
O.S.K. OBELIX
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: -
wyposażenie: -
czas trwania kursu: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6