Moim zdaniem najlepsze jedzenie z całej chyloni próbowałem już wszystkiego po trochu z każdej innej restauracji to albo zapominali o kliencie , nie dali tego co dokładnie zamawiałem to jeszcze jedzenie ociekające tłuszczem . Zamawiam z " Kuchni dla mistrzów ' już 10 m-c odkąd prowadzę swoją działalność w tym rejonie i jestem bardzo mile zaskoczony , fakt może na jedzenie się trochę czeka 10 czy 20 min dłużej ale to z powodu tylko i wyłącznie takiego że cały czas gotują na świeżych produktach nie ma nic odgrzewanego po raz "n" jak w większości restauracjach się zdarza , nie raz byłem u nich osobiście i przede wszystkim chwali się to że gotują dla klienta przy nim samym , klient może obserwować jak jest robione jego zamówienie mają u siebie coś w stylu aneksu kuchennego , nie zgodzę się z Panem wielce znającym się na kuchni polskiej (jojko999) ale tylko powiem że w karcie jest zaznaczone że to zapiekanka ziemniaczana przede wszystkim i z dodatkami brokułami , kurczakiem itp. a ceny według mnie rewelacja , za pełen obiad tylko 14 zł , a nie kiedy siedzę w pracy cały dzień to przynajmniej w pracy mogę się poczuć jak w domu , szczerze polecam wszystkim co jeszcze nie spróbowali bo warto