Widok

Najlepsze trasy do biegania w Gdyni, dla wszystkich.,

Hej,
wielu z nas truchta, może wymienimy się ulubionymi trasami w Gdyni z krótkim opisem? Dla wszystkich więc proponuję również bieganie na bulwarze;)

1. Bulwar i skwer, trasa płaska, można biegać częściowo po trawie
2. Bulwar - Sopot (plażą), auto można zaparkować na parkingu na końcu Al. Piłsudskiego i kawałkiem bulwaru kierować się w stronę Sopotu. Do Molo w Sopocie i z powrotem wychodzi ok 15km, fajna trasa.
3. Cały Trójmiejski Park Krajobrazowy dostępny nie tylko z Grabówka, Leszczynek, Chwarzna i Karwin... świetny teren, bardzo zróżnicowany, kilometry tras i ładnych widoków:)
4. Ul. Zielona (Obłuże/Babie Doły) trasa płaska, wzdłuż ścieżki rowerowej, można biec obok po trawie, w jedna stronę niecałe 2.5km.

Macie swoje ulubione propozycje? Czasami warto nawet podjechać aby nieco zmienić otoczenie, szczególnie jak ktoś biega często i dużo. Do zobaczenia?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajny pomysł masz, chcę zacząć biegać w okolicach Karwin, Dąbrowy, Wielkiego kacka ale bieganie nad ulicą mi nie odpowiada. Czekam na ciekawe sugestię :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na endomondo są podane wszystkie trasy w Trójmieście jest koło 314 tras.

jestem z karwin
Nie każdy z Endo korzysta, inicjując wątek chodziło mi również o krótki subiektywny opis trasy, czego na Endomondo nie znajdziesz..

Inne tematy z forum Sport

Boks/sztuki walki (11 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Gdańsku najlepiej trenować boks lub jakieś sztuki walki?...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

do góry