Widok

Najlepszy Instruktor!

Zdałem za pierwszym, chociaż w ogóle nie sadziłem, że dam radę. Jak zaczynałem wykłady to nie wiedziałem nic jeździe autem, ale wykłady z Panem Marianem były bardzo efektywne! Bo tłumaczy wszystko bardzo dokładnie, pyta sie, powtarza, i trzeba być aktywnym na jego wykładach! Kładzie ogromny nacisk na przewidywanie zagrożeń, a przecież to najważniejsze! Co do jazd, to od razu załapałem o co chodzi, kiedy pan Marian mi wytłumaczył, a wcześniej nie miałem pojęcia co i jak.a na egzaminie wszystko poszło, jak po maśle, właśnie dzięki niezawodnym radom jakie otrzymałem!
Polecam Autogryf z całego serca!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Za to pani z tej samej firmy bombowa, spóźnia się na jazdy, rozmawia przez komórkę w czasie jazdy, po pół godzinie potrafi napisać sms że nie dojedzie, wykrzykuje na kursantów. Nie jest to tylko moja opinia, poszłam z koleżanką i mamy dokładnie to samo zdanie. Ogólnie Autogryf ma dobrą opinię, niestety instruktorka bardzo zaniża poziom nauczania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Także jestem byłą kursantką, pani z tego ośrodka bardzo stresowała mnie podczas nauki jazdy. Niemiła, potwierdzam pokrzykiwanie na kursantów, niestety po jazdach u tej pani byłam mega zestresowana w PORDZIE, nie zaliczyłam oczywiście główną winą oprócz mojego stresu obarczam tę panią właśnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry