Widok

Najlepszy dojazd

Witam.

Czy ktos mi pomoze i napisze w jaki sposob moge dostac sie do hiperarketu tesco na zylewicza w gdansku?? Mieszkam od nie dawna w gdynii a dzis musze wyjatkowo byc na 22.00 w tym markecie bo zaczynam tam prace. Z Gdynii do Gdanska jade SKMka ale nie wiem gdzie wysiasc i w jaki sposob dotrzec na zylewicza. Czy ktos mi pomoze?? Prosze o nr autobusow lub tramwajow i nazwy przystnkow.Z gory wielkie dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki wielkie za pomoc. Bardzo mi pomogliscie. Pozdrawiam
ale jemu chodziło dojazd, a nie o sam sklep
ten sklep, to ma długą historie
czego tam juz nie było, kuźde, od powstania to jest chyba piąta z kolei nazwa, przedtem był lidl czy jakieś inne badziewie, przedtem na samym początku był tursped, byłem tam w przciągu 15 lat chyba w sumie z 10 razy,
teraz jest jakaś kultura, chodnik, parking itd

_Gdańszczanka_ napisał(a):

> a wystarczyło wejśc na stronę firmy w ktorej będziesz pracował
> i znaleść odpowiedni sklep...
>
> http://www.tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/supermarkety/lista-sklepow.html#

na tej mapie nie ma jak i czym dojechać
142 ma 21.22 i 21.52 wysiadka na wysokosci ulicy kolumba, jedzie teoretycznie 10 bilet normalny 1.40

162 (jedzie na orunie) 21 | 10n,30n,50n

127 spod manhattanu 21 | 03n,23n,43n
ale jedzie z oliwy, to może być spóźniony, doradzam dojazd 142 tym 0 21.22, obejdziesz sobie sklep, poprawisz krawat i o 21.55 wjeżdżasz
a wystarczyło wejśc na stronę firmy w ktorej będziesz pracował i znaleść odpowiedni sklep...

http://www.tesco.pl/sklepy-tesco/sklepy/supermarkety/lista-sklepow.html#
> Czy ktos mi pomoze i napisze w jaki sposob moge dostac sie do
> hiperarketu tesco na zylewicza w gdansku?? Mieszkam od nie
> dawna w gdynii a dzis musze wyjatkowo byc na 22.00 w tym
> markecie bo zaczynam tam prace. Z Gdynii do Gdanska jade SKMka
> ale nie wiem gdzie wysiasc i w jaki sposob dotrzec na
> zylewicza. Czy ktos mi pomoze?? Prosze o nr autobusow lub
> tramwajow i nazwy przystnkow.Z gory wielkie dzieki

wsiadasz przy dworcu SKM gdańsk-wrzeszcz w 142, sprawdź sobie rozkłady w necie, znajdziesz u góry na tej stronie, bo na razie widzę brak połączenia z serwerem ZTM, 142 jeździ w niedzielę rzadko - uprzedzam
wysiadasz na pierwszym przystanku na morenie i masz tesco pod samym nosem, rzut beretem, spod dworca SKM we wrzeszczu
jedzie też 162, ale trzeba wysiąść przy przychodni zdrowia, i uważać, bo dalej jedzie na chełm bodajże, reszte drogi z buta, jakieś 5 minut
najlepszy jest mimio wszystko 142
możesz też dojść z buta do mahattanu i wsiąść w 127, który też jedzie w pobliże tesco, zatrzymuje sie na amundsena vis a vis tesco
a tak na marginesie, to po co masz internet?? czy to nie jest przypadkiem wygodnictwo?
wiem, ale SPRAWDŹ, że pod wieczór w niedziele 142 jeździ co 40 minut, więc lepiej wyjedź z gdyni odpowiednio wcześniej
do góry