Przez przypadek trafiłam do tego sklepu. Kiedy kupuje się buty w zakresie 50-100 zł zazwyczaj są to sklepy gdzie trzeba chodzić i szukać sobie rozmiarów, ekspedientki zachowują się jakby pracowały tam za karę, buty są jakościowo beznadziejne (a jeżeli chodzi o reklamacje - można ją sobie wybić z głowy).

A Hollyboot? Przełamał moją opinię na temat takich sklepów.

Osoby obsługujące są bardzo miłe, aż chce się tam przychodzić, uśmiech nie znika im z twarzy, zawsze służą radą (wiadomo jak nam - kobietom jest ciężko podjąć decyzję). Nie ma problemu z szukaniem rozmiarów, kiedy jesteśmy zainteresowane danym modelem osoba obsługująca od razu pyta jaki rozmiar nas interesuje. Co do butów, są śliczne! Jeżeli chodzi o jakoś również rewelacyjna. Raz kupiłam tam butki i coś mi się działo z flekiem, zaniosłam zostały fantastycznie naprawione w bardzo krótkim czasie. Dodatkowo ceny nie są wygórowane. W sklepie panuje ZAWSZE porządek. Poza butami można kupić przepiękne paski i torebki. Od teraz to mój ulubiony sklep!
Jeszcze na koniec chciałam wspomnieć o ciekawej reklamie tego sklepu. Przy każdym zakupie otrzymywałam "bon" na pasek bądź -10zł przy kolejnych zakupach - zawsze się wróci. :)