Widok

Najlepszy sposób na sprzedaż kół?

Czy ktoś zna dobry sposób na sprzedaż moich felg na rynku wtórnym? Mam naprawdę fajny zestaw felg Asanti F2 do mojego samochodu, który był do niego dołączony, kiedy kupowałem samochód. Nie zrozum mnie źle, to naprawdę fajne koła i są w naprawdę dobrej formie, ale są tak dużą odpowiedzialnością za coś, w czym nie jestem do końca zakochany. Wolałbym je sprzedać, wykorzystać pieniądze na dobre felgi, które pasują do moich potrzeb, a dodatkową gotówkę wykorzystać na inną pracę, którą chcę wykonać.

Próbowałbym je sprzedać w ofercie lub cokolwiek innego, ale tak naprawdę nie chcę zajmować się ppl. Czy sklepy z kołami będą kupować felgi po rynku? Wszelkie inne sugestie są mile widziane.

Dodam ich fotkę, jeśli komu zależy na zobaczeniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej dokręć do nich auto

Czy ktoś zna dobry sposób na sprzedaż moich felg na rynku wtórnym? Mam naprawdę fajny zestaw felg Asanti F2 do mojego samochodu, który był do niego dołączony, kiedy kupowałem samochód. Nie zrozum mnie źle, to naprawdę fajne koła i są w naprawdę dobrej formie, ale są tak dużą odpowiedzialnością za coś, w czym nie jestem do końca zakochany. Wolałbym je sprzedać, wykorzystać pieniądze na dobre felgi, które pasują do moich potrzeb, a dodatkową gotówkę wykorzystać na inną pracę, którą chcę wykonać.

Próbowałbym je sprzedać w ofercie lub cokolwiek innego, ale tak naprawdę nie chcę zajmować się ppl. Czy sklepy z kołami będą kupować felgi po rynku? Wszelkie inne sugestie są mile widziane.
https://showbox.tools/ https://speedtest.vet/
Dodam ich fotkę, jeśli komu zależy na zobaczeniu

I got this...

Inne tematy z forum Motoryzacja

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (16 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...

Lakiery samochodowe, GDZIE? (10 odpowiedzi)

WITAM!!! wiecie może czy jest w gdańsku sklep lakierniczy by kupić lakier w sprayu odpowiadający...

Wymiana opon na felgach nieprzelotowych (6 odpowiedzi)

Czy orientujecie sie gdzie najtaniej mozna wymienic opony na felgach nieprzelotowych (15')?...

do góry