Widok
Najlepszy z możliwych wyborów!
Polecam wszystkim! :) . Profesjonalna obsługa i miłe panie w biurze. Wszystkie formalności załatwiane bardzo szybko, bez problemów. Najlepszym instruktorem jest oczywiście Jacek Koperski! :) Wszystko potrafi jasno i wyraźnie wytłumaczyć, ma dużo cierpliwości co się przydaje :) Uczy jeździć na znaki, nie na pamięć i nie na "patenty". Podczas jazdy można porozmawiać, pożartować. Jazda z nim to prawdziwa przyjemność, zero stresu :) Dzięki niemu bez problemu zdałam za pierwszym razem :) Pozdrawiam cały zespół OSK "D. Śmiarowski" a w szczególności najlepszego instruktora!! Do zobaczenia na drodze :)
Witam,
nie prawda, najlepszym Instruktorem jest Pan Leszek Wardak. Siła spokoju i doświadczenia jest na prawdę niewymierna. Pan Leszek nauczył mnie wszystkich sztuczek świata, jakkolwiek by to zabrzmiało i to w jedynie 16 godzin. Dziękuję oooogromnie za wszzystkie dobre rady i jazdy. Pozdrawiam, Ewa
nie prawda, najlepszym Instruktorem jest Pan Leszek Wardak. Siła spokoju i doświadczenia jest na prawdę niewymierna. Pan Leszek nauczył mnie wszystkich sztuczek świata, jakkolwiek by to zabrzmiało i to w jedynie 16 godzin. Dziękuję oooogromnie za wszzystkie dobre rady i jazdy. Pozdrawiam, Ewa