Widok
Najniebezpieczniejsze miejsce w trojmiescie
Według mnie najgorszym miejscem w Gdynii jest osiedle żeglarzy na Oksywiu dolnym W internecie nie raz było pisane o żeglarzy 5 czy bloku socjalnym przypominającym stara szkole.. klatki są brudne oblane jakimś piwem opsikane i dodatkowo popisane, a o klatce nr2 już wogole szkoda mówić bo tam graffiti jest dosłownie więcej niż w większości opuszczonych budynków.. rozwniez drugim najgorszym blokiem socjalnym jest żeglarzy7 tam sytuacja identyczna mieszkańcy boja się wychodzić na klatkę , nawet gdzies na ścianie był napis worst than norylsk, ale ja kocham takie miejsca.. jeżeli jest ktoś kot jeszcze kocha chodzić w takie miejsca to polecam.. wrazie co to w oby dwóch blokach nie ma kodu wszystkie klatki są zawsze otwarte
Nie myśle ze ty kiedys byłeś w tych blokach. Fakt jest grafitti i jest brudno, ale to nie robią bloki niebezpieczne. Są kamery wszędzie na żeglarzy i jest straż miejska. Nigdy nie było w wiadomościach żadnych bojek czy rozbojów. Ulica jaka każda inna, tylko ze trochę biedniejsza. Nigdy nie słyszałem ze komuś się coś stało po przejściu przez tych blokach czy mieszkaniu. Wszystko się wszędzie może stać. W Ameryce są dzielnicy gdzie są zabójstwa w tej samej dzielnicy po 3-4 razy dziennie. Giną ludzie jak pająki. W jakiś tam socjalnym bloku gdzie po prostu jest brzydko w środku jest nie bezpiecznie? Jakie masz dowody tego?
Byłem tam więcej razy, w środku tez. mam kolegów co sa z Żeglarzy. Tez dużo niebespiecznych przeżyć przeżyłem i jak się jest w takim stanie gdzie z intencja robisz sytuacje niebezpieczna to nie jest tak o ze wstajesz, idziesz na klatkę i jesteś napalony na zrobienie komuś krzywdy. To bardzo się szybko nudzi i nikt nie stoi tak o gotowy. Naprawdę trzeba sobie zasłużyć. Interwencje w żeglarzy 5 mlodiez terroryzują bloki były o tym ze stara baba zamknęła handel papierosów i się trzy ludzi na nią wkurzili i jej pobili męża. Fakt jest ze zrobiła coś co dzieciaki nie spodobało się. Jeśli mieszkasz w tych blokach, nie szukasz guza i nie pieprzysz się w innych ludzi sprawę takie jak handel papierosowy to myśle ze łatwo da się zyc w tych blokach. Ostatnia zecz o tych blokach jest ze na tej interwencji opowiadali ze bylo okolo 80 interwencji. Dotyczyły zakłócania ciszy, złośliwego niepokojenia. Kilka zgłoszeń mieliśmy, jeśli chodzi o uszkodzenie mienia . Nikt tam nigdy nie z gina. Nie wiem jakie zeczy ty doswiaczyles w tych blokach, powiedz jakieś niebezpieczne sytuacje, nie muszisz mówić co się stało ale tylko co było nie bespieczne. Np okradzenie. Opowiedz mi wiecej. Myśle ze to są tylko dwa bloki i ze się wszyscy znają i ze nie mogą nic strasznego robić bo to szybko wróci. Powiedz mi najgorzsa zecz co tam się stała. Jeśli nie chcesz tu mówić to daj mi kontakt jakiś