Widok

Największa Sesja Mindfulness

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Cześć Kochani! Zapraszamy Was na niezwykłe wydarzenie - "Największa Sesja Mindfulness na Pomorzu" pod Patronatem Honorowym Prezydenta Miasta Gdyni - na którym nie może zabraknąć Ciebie! Stwórzmy wspólnie niezwykłą społeczność świadomych ludzi, którym zależy na dbaniu o swój dobrostan. [/lead]Co nas czeka: Cudowna łagodna sesja jogi, która pozwoli nam poczuć się bliżej siebie - zajęcia ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

proszę

nie hejtujcie, tylko spróbujcie :) mindfulness jest zbawienne dla osób zestresowanych dzisiejszym pędzącym życiem i oddaleniem od natury i innych ludzi. To naprawdę może uratować życie. Zachęcam wszystkich do spróbowania!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale... kogo reklamujesz?

Po za tym, co to znaczy "hejtujcie"? Bo szukając w słowniku nie znalazłem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

nikogo

wyobraź sobie, że są na tym świecie osoby i instytucje które działają pro bono, a nie z chęci zysku. I nie wiem w jakim słowniku szukałeś słowa "hejtować", bo po sekundzie googlania wyskakuje definicja w PWN :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam

polecam szczegolnie mindfulness dla psow nasz czworonog po tych sesjach jest bardzo zrelaksowany i zadowolony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Pani Karolina zawsze prowadzi zajęcia w fajny sposób. Nie mogę się doczekać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bylo wspaniale

Było fantastycznie, szczególnie joga. Poza fantastycznymi prowadzącymi robotę robiła muzyka i piekna pogoda. Pierwszy raz w życiu coś wygrałam :) zestaw kosmetyków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry