Widok
Największym problemem jest obsługa.
Z całej dość licznej załogi tego sklepu jedynie jedna Pani dorosła do dzisiejszych realiów i wymagań klienta dotyczących jakości obsługi. Pozostałe Panie sprawiają wrażenie jakby pracowały tam za karę. Przy wejściu kartka informuje, że na życzenie mielą mięso i tłuką kotlety ale spróbujcie poprosić o zmielenie fileta z indyka albo odkrojenie kości od schabu, gdy kupicie schab z kością. Oczywiście nie da się, bo nie ma czasu (nawet jak nie ma kolejki klientów w sklepie). Kiedy zapłacimy banknotem 50zł za towar wart ~10zł wysłuchamy pretensji pod naszym adresem, że "... wszyscy tylko grubymi ... ja nie mam jak wydać ... ". Całość w obrażonym czy wręcz zdenerwowanym tonie i z zamiarem wywarcia presji na kliencie, by jeszcze raz poszukał drobniejszych pieniędzy. Płatność kartą za takie zakupy, to też problem bo kwota za mała (ciekawe co na to operator kart płatniczych). Żałuję bardzo, że spotykają mnie tam czasem takie nieprzyjemne rzeczy, bo to najbliżej mnie położony sklep a i zdarza się czasem promocja na coś, co jest jeszcze świeże.
Moja ocena
Admirał
kategoria: Sklepy mięsne
obsługa: 2
asortyment: 4
jakość asortymentu: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.4
* maksymalna ocena 6
Nigdy nie spotkałam się w tym sklepie z opisaną sytuacją. Chodzę do tego sklepu co tydzień. Mam wrażenie że Pan przekoloryzował całą sytuację. A tak na marginesie myślę, że klient opisujący to zdarzenie ( jeżeli jest ono prawdziwe - w co wątpię) jest po prostu malkontentem, który trochę ma problem sam z sobą i swoimi negatywnymi emocjami