Widok

Naładowane Mevo stoją i czekają

Pogoda, opłata po zmianie regulaminu czy system zaczął działać sprawnie? Co się stało że tyle rowerów i to naładowanych stoi i czeka na Chełmie?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ci państwo wiszący na platach moga sobie zabrać do domu te rowerkiii

j/w

Talon?

Urodziłeś się w połowie ubiegłego wieku?

Są i czekają - źle. Nie ma żadnego - źle.

Co za maruda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lukasz

Sądzę że twoja odpowiedź ma niewielki wpływ i wielu ludzi się z nią na pewno nie zgadza skoro traktujesz rower mewo na dojazdy do skm-ki czy gdziekolwiek indziej to jest twoja wola a niektórzy chcą sobie rekreacyjnie pojeździć nie przez 60 minut a przez dwie trzy godziny więc zamiast tego powinni pakiety wprowadzić a karać nie za tak błahe wykroczenia. A druga strona medalu to tylko tępak wprowadza na zimniejsze dni opłaty

To prawda

Pod górę ciężko się jedzie. Mogłyby być lepiej ustawione

no bo to jest dla

Ludzi myślących i dzięki temu będzie to działać dobrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bezpodstawne naliczanie kar

Korzystałam z mevo 3 razy, dodam że prawidłowo, rowery odstawione zawsze na stacje mevo. Z konta pobrali mi 10zl po dwóch tygodniach od jazdy, reklamacja nie rozpatrzona. Wyleczyłam się już z korzystania z tych "bezpłatnych" przejazdów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja już dziękuję za to dobrodziejstwo

Ściągnęli mi 30 zł z karty - 20 zł za to, że zostawiłem rower (dwa razy poza stacją), co jest nieprawdą, bo rower odstawiałem na stacji Mevo. 10 zł na poczet abonamentu, ale tych 10 zł nie widzę na swoim koncie. Dwie reklamacje nie dały rezultatu.
Trochę strach cokolwiek brać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

mevo

z centrum Gdańska na Suchanino Mevo elektryczne ledwo daje radę, czułem jakbym jechał swoim klasycznym
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mevo

Odstawiłam 2 razy rower na parking,a i tak mi policzyli po 10 zł niby za złe odstawienie, ponieważ na 10 miejsc parkingowych było o 2 rowery za dużo.
Za mało parkingów mevo, więc dziękuję i nie korzystam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Depozyt

No napisz po co depozyt potwierdziłem przelewem moje konto.to po co depozyt.mialy być darmowe testy.jak to ma wyglądać tak jak piszą ludzie kary za brak możliwości odblokowania roweru.to dziękuję auto wychodzi taniej.Dziekuje pani Aleksandrów że tak dba pani o mieszkańców
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry