Widok

Naleśniki Jak Smok - jakieś doświadczenia?

szukam opinii :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
??????????
nikt tam nie pracował?
ja nie pracowałem, ale jakiś czas temu dużo osób skarżyło się na trójmieście że nie płacą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałem i nie polecam... To jest ŻENADA co tam się dzieję, firma przynosi dość duże zyski (ok.2,5 tys. dziennie a w weekendy jeszcze więcej), a szefowa nie może wypłacić pensji, bo podobno nie ma... Śmiech na sali ;-) pozdrawiam
Zyski czy obrót? bierzesz pod uwagę to co masz po całym dniu w szufladzie kasowej czy bierzesz pod uwagę i odejmujesz koszty uzyskania przychodu? Nie sądzę abyś miała dostęp do tego typu danych, no ale nawet jeśli masz to nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że jest zasadnicza różnica między: utargiem (obrotem) a zyskiem - odejmij koszty najmu lokalu, media, surowce itp. itd. Jeśli po całym dniu utargujesz 2500 zł to jest bardzo kiepski wynik i wcale się Szefowej nie dziwię. Ciężko jest prowadzić własny biznes. Nie wierzysz? OK zgłoś się na franczyzę do "żaby" i zobaczysz co to za "ameryka" jeśli przez dzień utarguje Tobie kasjerka 2500 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w sieci roi się od negatywnych opinii od kilku lat co jakiś czas zniesmaczony pracownik wyrzuca swoje żale na forum ponoć nie płącą

Inne tematy z forum Praca

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

do góry