Widok

Nanobiz

Wita ostatnio ukazało się ich ogłoszenie dotyczące sprzedazy książek zastrzegli od razu że to nie akwizycja,biuro mieści się na marynarki polskiej 71 w Gdańsku a może ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą i coś opowie bo wysłali mi emaila że zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną a zastanawiam się czy jest sens jechac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam tam na rozmowie jakieś pół roku temu i od tej pory co chwilę szukają do pracy,jest to sprzedaż przez telefon materiałów medycznych,zatrudnienie na umowę o pracę najniższa krajowa bo dla szefowej liczą się wyniki i powiedziała tak "nie dam szargać dobrego imienia mojej firmy"Widać często zmieniają pracowników,jednym słowem akwizycja i tylko wynik się liczy...A firma w takiej ruderze sie znajduje i praca od 8-16

Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

do góry